Κλέλια Ανδριολάτου: Ποια είναι η καλλονή «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές την πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έρχεται τον Οκτώβριο στο Mega.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία θα είναι συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο έργο, θα είναι και η πέτρα… του σκανδάλου που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μια μαθήτρια που παρασύρει τον παντρεμένο κεντρικό ήρωα σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση.

Η ομορφιά, η έμφυτη τσαχπινιά και ο ερωτισμός που αποπνέει θα ανάψουν φωτιές, όχι μόνο στην καρδιά του συμπρωταγωνιστή της αλλά και στις καρδιές των τηλεθεατών.

Ποια είναι η Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι 26 ετών, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Από πολύ νεαρή ηλικία έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κάνει κάποιες δουλειές.

Εκείνη που την ανακάλυψε ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και κοντά της, η Κλέλια Ανδριολάτου διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο modeling. 

Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών»  και στο «Επί Κολωνώ».

Παράλληλα, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική. 

Η συμμετοχή της στο Μπρούσκο

Η Κλέλια Ανδριολάτου μετά τη συμμετοχή της στο Μπρούσκο, είδε τη ζωή της να αλλάζει. 

Η ίδια ξεκίνησε να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που της έστελναν απειλητικά μηνύματα στα social media, αλλά και διά ζώσης, γιατί το κοινό ταύτιζε τον ρόλο της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με την προσωπικότητά της.

«Με πλησίασαν σε ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα και άρχισαν να μου επιτίθενται λεκτικά και να μου ζητούν τον λόγο γιατί έκανα σχέση με τον παντρεμένο (Νεκτάριος). Τους είπα: “Είστε με τα καλά σας; Μπερδεύεστε με τον ρόλο; Προσέξτε πώς μου μιλάτε”. 

Έλαβα άλλη φορά απειλητικό μήνυμα “πρόσεξε πού μένεις γιατί θα έρθω να σε βρω”. Άλλοι συνάδελφοι απαντούν. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ. Επίσης, μου έχουν στείλει και πρόστυχα πράγματα», έλεγε σε συνέντευξή της το 2016.

Η ίδια έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 2016, όταν συμμετείχε στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ», όπου συνεργάστηκε με τον Ρένο Ρώτα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και πέρασαν μαζί 3 χρόνια κοινής ζωής.

Προσωπική ζωή 

Η Κλέλια Ανδριολάτου μπορεί να προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς προτιμά να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της. αυτό ωστόσο, δεν ήταν πάντα εφικτό.

Όπως σου προανέφερα, η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια και ενώ στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ, στη συνέχεια οι δημόσιες εμφανίσεις του γινόντουσαν ολοένα και περισσότερες.

Το καλοκαίρι του 2019 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, οι δυο τους όμως, έχουν μία πολύ καλή σχέση και μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά από τον χωρισμό τους, κυκλοφόρησε η είδηση που ήθελε την καλλονή ηθοποιό να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωής της, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ολυμπιονίκη, Εμμανουήλ Καραλή.

Οι φήμες πυροδοτήθηκαν από τις κοινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων γυρισμάτων της Κλέλιας Ανδριολάτου για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την εκπληκτική του παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τόσο η Κλέλια Ανδριολάτου, όσο και ο Εμμανουήλ Καραλής δημοσίευσαν κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και μάλιστα, η ηθοποιός είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Όταν η Τέχνη αγκαλιάζει τον Πρωταθλητισμό». 

Ωστόσο σε ένα από τα hashtags που συνόδευσαν ήταν και η λέξη «φίλοι», ξεκαθάριζοντας την κατάσταση.

Το μαγικό καλοκαίρι της

Ένα υπέροχο καλοκαίρι απόλαυσε η Κλέλια Ανδριολάτου μαζί με τους αγαπημένους της φίλους, κάνοντας τουρ σε διάφορα νησιά της Ελλάδας.

Ένα από τα αγαπημένα της μάλιστα, είναι τα Κουφονήσια όπου εκεί περνάει το περισσότερο μέρος των διακοπών της μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου, την Βασιλική Ρούσου και τη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά.

Όλο το καλοκαίρι, η νεαρή ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθώς ήθελε να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες μερικές από τις αναρτήσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Instagram

H υπόθεση της σειράς “Maestro”

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. 

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. 

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Φωτογραφίες: Instagram – NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Κλέλια Ανδριολάτου: Ποια είναι η καλλονή «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Φωτογραφίες από τη ζωή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 841159796223253950
item