Γιάννενα: Με το βλέμμα ... στο παρελθόν

Όταν άλλοι αναπλάθουν τις λαϊκές τους αγορές και τις κάνουν εργαλεία τοπικής ανάπτυξης, εμείς αλλάζουμε τον αμίαντο στις παράγκες. Πάντως, αν κάποιος θέλει να γυρίσει καμιά μικρού μήκους ταινία σε περιβάλλον προπολεμικό, προλαβαίνει άνετα. 

Γιατί αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Ελισάφ, θέλοντας να δείξει ότι δεν την ξέχασε εντελώς τη λαϊκή μας αγορά. Θα αλλάξει τις στέγες από αμίαντο. 

Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από τον πρώτο μήνα της θητείας του (για αμίαντο μιλάμε- τρόφιμα, ανθρώπους κτλ.) ή καλύτερα κάτι που θα έπρεπε να το έχουν κάνει οι δήμαρχοι προ Ελισάφ (Μπέγκας, Φίλιος κτλ.) γίνεται  θέμα το 2022! 

Μόλις χθες διαβάσαμε ότι η κλειστή αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης ανοίγει τέλη Οκτωβρίου ανακαινισμένη, ως νέος γαστρονομικός προορισμός. Οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν αριθμούν ήδη τις 75.

Μια Αγορά που υπόσχεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας τρόφιμα, μέσα σε μία πολυπολιτισμική αγορά, που θα συγκεντρώνει γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο και αναμένεται να την επισκεφτούν τον πρώτο χρόνο περί τα  τέσσερα εκατομμύρια άτομα. 

Αν το όραμα της Δημοτικής αρχής για τη Λαϊκή αγορά της Αγ. Μαρίνας είναι να αλλάξει απλώς τον αμίαντο ή τον τσίγκο σε έναν χώρο που θα μπορούσε να μεταμορφώσει το κέντρο της πόλης σε γαστρονομικό προορισμό, τότε μάλλον δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά...

     Τα  χάλια μας....

                  Η αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης

Πηγή: SKEPTOMENOI POLITES

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με το βλέμμα ... στο παρελθόν
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6028789853648825972
item