Adam Levine-Behati Prinsloo: Θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Adam Levine και η Behati Prinsloo καθώς πρόκειται να γίνουν γονείς για τρίτη φορά, όπως αναφέρουν αμερικάνικα δημοσιεύματα.

Ο 43χρονος τραγουδιστής και το μοντέλο της Victoria's Secret φωτογραφήθηκαν πρόσφατα σε μια βόλτα τους στη Santa Barbara.

Tο μοντέλο φορούσε ένα floral φόρεμα και φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 5χρονη Dusty Rose και την 4χρονη Gio Grace. Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, η Behati είχε δηλώσει ότι σκεφτόταν να κάνει ένα ακόμα (τρίτο) παιδί. 

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο είχε πει: «Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε δεύτερο παιδί. Όταν είχα αυτά τα χρόνια δύο παιδιά, κάτω από την ηλικία των 2 ετών σκεφτόμουν “μην το σκέφτεσαι κάνε και τρίτο”.  

Αλλά θέλω να αποκτήσω πέντε παιδιά, αλλά δεν το σκέφτομαι. Θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια. Το αφήνουμε στη μοίρα, ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Δεν υπάρχει όριο».

Η Behati είχε πει πως ένα ακόμα παιδί θα έφερνε χαρά και στις κόρες της: «Με την πανδημία, κοιτούσα τα κορίτσια μαζί και σκεφτόμουν να κάνουμε ένα τρίτο, να έχουμε κι άλλα παιδιά, γιατί είναι τόσο γλυκό να τις βλέπουμε μαζί».

Πηγή φωτογραφίας: usmagazine.com

epirusblog.gr
5 of 5
Adam Levine-Behati Prinsloo: Θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5943617050118504806
item