Άρτα: Η Αστυνομία Άρτας συμμετέχει με Πληροφοριακό Κέντρο στην 8η Πανελλήνια Έκθεση

Με την παρουσία Πληροφοριακού Κέντρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας άνοιξε χθες (27/9) τις πύλες της η 8η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας», στην οποία συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά.


Η εν λόγω δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεχή ενημέρωση, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσω έντυπου υλικού αλλά και τη διαπροσωπική επικοινωνία με εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό για το έργο και τις ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ιδιαίτερη μάλιστα βαρύτητα δίνεται στην ενημέρωση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών.

Ακόμη, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ως αστυνομικοί ανεβαίνοντας σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα που υπάρχει στο χώρο ή με τους ίδιους τους αστυνομικούς!

Το Πληροφοριακό Κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας θα είναι ανοικτό μέχρι τη λήξη της Έκθεσης (3/10/2022) και ειδικότερα κατά τις ώρες 10:30-14:00 και 17:00-22:30 τις καθημερινές και 10:00-23:00 το σαββατοκύριακο.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η Αστυνομία Άρτας συμμετέχει με Πληροφοριακό Κέντρο στην 8η Πανελλήνια Έκθεση
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1614836229276760286
item