Άρτα: Με δυναμική παρουσία το Επιμελητήριο Άρτας στην 86η ΔΕΘ

Δυναμική παρουσία, από τις 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 στον εκθεσιακό χώρο της φετινής 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, θα έχει το Επιμελητήριο Άρτας.

Στο Περίπτερο 2 Stand 19, όπου φιλοξενείται φέτος το Επιμελητήριο Άρτας, με σταθερή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και έχοντας σαν προτεραιότητά του τη στήριξη των επιχειρήσεων –μελών του, προσφέρει για μια ακόμη χρονιά σε τοπικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στη ΔΕΘ με δικό τους περίπτερο εντός του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου.

Η φετινή διοργάνωση προσλαμβάνει ιδιάζουσα σημασία για την οικονομία της χώρας, καθώς οι επιχειρήσεις βιώνουν έντονα τις οικονομικές δυσκολίες, ελέω του ενεργειακού και επιθυμούν τη στήριξη της κυβέρνησης.

Η οικονομία είναι «κυκλική» και η φετινή ΔΕΘ προβάλλει την ευκαιρία να κατανοήσουμε τη σημασία της κυκλικής επιχειρηματικότητας και την αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για πράσινες επενδύσεις στο πεδίο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Αφιέρωμα στην «κυκλική οικονομία» έχουν λοιπόν ετοιμάσει οι διοργανωτές της 86ης ΔΕΘ, ώστε να παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, λύσεις και προϊόντα στο πεδίο της ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, αφού το ενεργειακό, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το κυρίαρχο πρόβλημα στην προσεχή διετία, και πλέον.

Το Επιμελητήριο σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Περιπτέρου του την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 στο Περίπτερο 2, Stand 19. Θα προσφερθούν κεράσματα με τοπικά προϊόντα.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με δυναμική παρουσία το Επιμελητήριο Άρτας στην 86η ΔΕΘ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5463759519215138927
item