Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον 5ο μήνα – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος, περιμένοντας τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη χαρμόσυνη είδηση επιβεβαιώνει σήμερα το περιοδικό HELLO! μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται και δείχνουν την παρουσιάστρια με φουσκωμένη κοιλιά.

Όλο το καλοκαίρι μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην είπε ούτε μία λέξη που να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της αντίθετα προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ωστόσο πλέον είναι εμφανές ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια, πλέον είναι λιγότερο εξωστρεφής στα social media, απαθανατίστηκε με ένα απλό κομψό φόρεμα στο κέντρο της Αθήνας και μάσκα κατά του covid-19.

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. 

Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις.

Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας στο Happy Day.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον 5ο μήνα – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 88720768242562616
item