5 συμβουλές για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού

Φόρα κάτι που σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Σίγουρα θέλεις να εντυπωσιάσεις, να γοητεύσεις, να σαγηνεύσεις. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους στόχους σου. Για να το καταφέρεις όμως πρέπει να νιώθεις και άνετα. 

Άσε λοιπόν τις στυλιστικές υπερβολές και επέλεξε ένα σύνολο που θα σου είναι αφενός ταιριαστό και θα σε αναδεικνύει και αφετέρου θα νιώθεις πως μπορείς να κινηθείς άνετα με αυτό.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη.

Δεν πας σε συνέντευξη για δουλειά, δεν πρέπει να νιώθεις πως είσαι υπό εξέταση με οποιονδήποτε τρόπο. Βγαίνεις ραντεβού για να γνωρίσεις έναν άλλον άνθρωπο και να σε γνωρίζει και εκείνος. Δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρεσαι, απλά διασκέδασέ το! Υπάρχουν τόσες άλλες συνθήκες που μας πιέζουν και μας αγχώνουν καθημερινά. Το πρώτο ραντεβού ας μην αφήσουμε να γίνει μία ακόμη.

Να είσαι ο εαυτός σου

Ναι, θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση, το είπαμε και παραπάνω. Υπάρχει λόγος όμως να υποκρίνεσαι κάτι που δεν είσαι; Προσπάθησε να είναι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντική. Έτσι, θα απαλλαχθείς από το περιττό στρες και θα θέσεις τα θεμέλια για μια ειλικρινή σχέση (αν το ραντεβού με το καλό προχωρήσει).

 
Θέσε τα όριά σου.

Θέσε τα όριά σου σε όλους τους τομείς. Μίλα για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει, αν αισθανθείς πως ο άλλος διεισδύει σε πολύ προσωπικά σου ζητήματα, σταμάτα ευγενικά τη συζήτηση. Γενικώς, κάνε κατανοητό πως έχεις τα όριά σου, τα οποία δεν επιτρέπεις σε κανέναν να περάσει.

 
Απλά διασκέδασέ το!

Μην κουράζεις το μυαλό σου με σκέψεις για το πώς θα πάει και τι θα γίνει στο μέλλον.  Απλά πέρασε καλά στο πρώτο ραντεβού και θα δεις αργότερα πώς θα εξελιχθεί. Άλλωστε αυτό δεν έχει σημασία; Να περνάμε όμορφα. Αν δεν ευοδωθεί η γνωριμία σας τουλάχιστον θα έχεις κάνει μία ωραία έξοδο.

epirusblog.gr
5 of 5
5 συμβουλές για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2408432317495306136
item