Άρτα: Δήμος Αρταίων - Ακόμη 500.000 ευρώ για την Βελτίωση αγροτικών οδών σε Βλαχέρνα, Ψαθοτόπι, Ανέζα, Χανόπουλο

Άλλη μία έγκριση πρότασης για χρηματοδότηση που είχε υποβάλει ο Δήμος Αρταίων ολοκληρώθηκε για έργα Αγροτικής Οδοποιίας, στις Δημοτικές Ενότητες Αμβρακικού και Βλαχερνών, μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε ποσό χρηματοδότησης:500.000 ευρώ για τη βελτίωση βατότητας αγροτικών δρόμων στις Τ.Κ. Βλαχέρνας, Ψαθοτοπίου, Ανέζας, Χανοπούλου με 5 χιλιόμετρα νέας ασφαλτόστρωσης.

Σε τοποθέτηση του ο κ. Τσιρογιάννης τόνισε: «Πρόκειται για κεντρικούς αγροτικούς δρόμους που στόχο έχουν την προσβασιμότητα των κατοίκων στις πτηνοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις και καλλιέργειες τους, αλλά και τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη διέλευσή τους. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας που εργάστηκαν για την υποβολή της πρότασης αλλά και τον Υφυπουργό και Βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο, για την συμβολή του. 

Έως τώρα έχουν ασφαλτοστρωθεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Άρτας, συνολικά 80 χλμ αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας με χρηματοδότηση από χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και από δημοτικούς πόρους. 

Στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένονται και άλλες εγκρίσεις έργων σε προτάσεις που έχουμε ήδη υποβάλει».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δήμος Αρταίων - Ακόμη 500.000 ευρώ για την Βελτίωση αγροτικών οδών σε Βλαχέρνα, Ψαθοτόπι, Ανέζα, Χανόπουλο
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9149365306251297624
item