Γιάννενα: Αποχή Από Τα Μαθήματα Την Παρασκευή 23/9 Στο 5ο Γυμνάσιο -Απαιτούν Να "Σπάσουν" Τα Τρία 27άρια Τμήματα

ΑΠΟΧΗ ΑΠ΄ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9 στις 12:30μμ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ 27-ΑΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


Σε συνέχεια της μαζικής μας διαμαρτυρίας την προηγούμενη Τετάρτη στη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ιωαννίνων επιμένουμε στο αίτημά μας για να σπάσουν τα τρία 27άρια τμήματα στην Α Γυμνασίου του σχολείου μας, και καλούμε όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές σε μαζική συμβολική αποχή απ τα μαθήματα την Παρασκευή 23/9 στις 12:30μμ.


Στην  έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου μας την Δευτέρα, εκφράστηκε η ανησυχία όλων μας για τους όρους εκπαίδευσης των παιδιών μας με τα 27άρια τμήματα, για το συνωστισμό στις τάξεις που μας αφήνει όλους απροστάτευτους, για τεράστια μορφωτικά και μαθησιακά κενά των παιδιών μας και την πρακτικά αδύνατη παιδαγωγική στήριξή τους απ τους εκπαιδευτικούς.


Τα απαράδεκτα αντιεκπαιδευτικά μέτρα με τα 27-άρια τμήματα που νομοθετούν όλες οι κυβερνήσεις για την εξοικονόμηση εκπαιδευτικών και πόρων είναι απέναντι στις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας. 


Είναι πραγματικά εξοργιστικό να μετρούν τα παιδιά μας σαν άψυχα νούμερα. Μας εξοργίζουν οι απαντήσεις ότι <<έχουμε 81 μαθητές, αν είχαμε 82 τα τμήματα θα έσπαγαν>> ή ότι <<ακόμα και αν έρχονταν κάποιο παιδί στη γειτονιά θα πρέπει να μετακινηθεί σε όμορο σχολείο με κενή θέση>>.


Απαιτούμε να καταργηθεί το αντιπαιδαγωγικό μέτρο των 27 μαθητών στις τάξεις, να σπάσουν άμεσα τα 27άρια τμήματα στην Α Γυμνασίου και καλούμε όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να στηρίξουν την απόφαση της Γενικής μας συνέλευσης για τη συμβολική αποχή-διαμαρτυρία την  Παρασκευή στις 12:30μμ.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αποχή Από Τα Μαθήματα Την Παρασκευή 23/9 Στο 5ο Γυμνάσιο -Απαιτούν Να "Σπάσουν" Τα Τρία 27άρια Τμήματα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2259014852506585783
item