Λάρισα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Η σορός της ατυχής κοπέλας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, να συνοδεύσουν την δόκιμο στην τελευταία της κατοικία.

Τραγικές "φιγούρες" οι γονείς της οι οποίοι έφτασαν αγκαλιά και ξέσπασαν σε κλάματα μπαίνοντας στην εκκλησία, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά και άδικα την 19χρονη κόρη τους.



kideia-thaleias__26_

kideia-thaleias__27_
kideia-thaleias__28_
kideia-thaleias__29_
kideia-thaleias__31_
kideia-thaleias__30_
kideia-thaleias__32_
kideia-thaleias__25_

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στις 13.00. Στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς και δεκάδες Ναυτικοί δόκιμοι απο την τάξη της 19χρονης κοπέλας, στρατιωτικό άγημα για την απόδοση τιμών και τμήμα της μουσικής μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Στην Λάρισα έφτασαν νωρίτερα ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας.

τας.

kideia-thaleias__1_
kideia-thaleias__2_
kideia-thaleias__3_
kideia-thaleias__4_
kideia-thaleias__6_
kideia-thaleias__7_
kideia-thaleias__5_
kideia-thaleias__8_
kideia-thaleias__10_
kideia-thaleias__9_
kideia-thaleias__11_
kideia-thaleias__12_
kideia-thaleias__13_
kideia-thaleias__14_
kideia-thaleias__15_
kideia-thaleias__16_
kideia-thaleias__17_
kideia-thaleias__18_
kideia-thaleias__19_
kideia-thaleias__20_
kideia-thaleias__21_
kideia-thaleias__22_
kideia-thaleias__23_
kideia-thaleias__24_

«Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε»

Η σορός της 19χρονης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα από την Ιταλία και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου.

Από νωρίς το πρωί στο σπίτι φτάνουν στεφάνια με μηνύματα από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. 

"Θα μας λείψεις κοριτσάκι μας", "ανιψουλα μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας", "θα σε αγαπάμε για πάντα", "καλό ταξίδι εγγονούλα μου", είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που "ραγίζουν" καρδιές.

thaleia_kideia_-_3_
thaleia_kideia_-_4_
Ο πόνος στο σπίτι της οδού Δαμασίου είναι βουβός, με τους γονείς να αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Δεκάδες άνθρωποι που γνώριζαν και αγαπούσαν τη Θάλεια, έφτασαν για να αφήσουν μερικά λευκά λουλούδια, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την 19χρονη και ζητώντας να μάθουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή.
thaleia_kideia_-_6_
thaleia_kideia_-_5_

epirusblog.gr
5 of 5
Λάρισα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3079510788666392061
item