10 μπερδεμένα μηνύματα που στέλνουν οι άντρες

Σε όποιο ηλικιακό target group κι αν ανήκεις σίγουρα έχεις πέσει σ’ αυτή την παγίδα. Το να αναλύεις δηλαδή τα μπερδεμένα μηνύματα που στέλνει ένας άντρας. 

Αυτή τη συμπεριφορά που πάντοτε έρχεται παρέα με την αμφιβολία και την ανασφάλεια τη μοιράζεσαι με τις φίλες σου. Προσπαθείτε να βρείτε το αληθινό μήνυμα που βρίσκεται πίσω απ’ τις λέξεις. Τι σου στέλνει και τι πραγματικά εννοεί; Γιατί δε λέει αυτό που σκέφτεται;

Ίσως τα πράγματα να ήταν πιο απλά αν οι άντρες δεν μπέρδευαν τις σκέψεις μας με όσα κρύβουν οι δικές τους σκέψεις. Αλλά πάλι ίσως και να μην αντέχαμε τόση ωμή αλήθεια.

Ακολουθούν 10 μπερδεμένα μηνύματα και τι σημαίνουν στ’ αλήθεια.

Όταν σου στέλνει συνέχεια, αλλά δε σου προτείνει ποτέ να βγείτε

Κρεμασμένη κυριολεκτικά πάνω από την οθόνη με αυτό το γνώριμο μειδίαμα επειδή μιλάτε σχεδόν κάθε μέρα. Αλλά δεν έχετε πιει ένα καφέ στο γήινο εξω-ιντερνετικό κόσμο. Ναι ΟΚ του αρέσεις κι εσύ και άλλες δέκα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. 

Αλλά υπάρχει μια σειρά προτεραιότητας. Μπορεί να σταθείς τυχερή και τον επόμενο μήνα να έρθει η σειρά σου. Αρκεί να μην καραδοκεί κάποια πρώην.

Όταν απαντάς στο μήνυμά του, αλλά δε συνεχίζει τη συζήτηση

Της επιβεβαίωσης βεβαίως- βεβαίως. Το πιο όμορφο αγόρι είμαι εγώ, αλλά κάτσε να τσεκάρω αν η καψερή με γουστάρει ακόμα. Δεν θα πω άλλα. Απλά μην ασχοληθείς.

Όταν σου λέει πως θέλει να μείνετε φίλοι, αλλά συνεχίζει να σε φλερτάρει

Με λίγα λόγια δηλώνει αθώος και μακριά από οποιαδήποτε παντόφλα που τον κυνηγάει και φοβάται. Αλλά δεν μπορεί ο δύσμοιρος να πάει κόντρα στη φύση του. Σε γουστάρει απλά, φιλικά και όσο αθώα του επιτρέπεται.

Όταν ξαφνικά σου στέλνει μηνύματα αμέσως μόλις σε είδε με κάποιον άλλον
Του αρέσεις αλλά πιο πολύ του αρέσει η ιδέα του chasing game. Η σκέψη ότι σε διεκδικεί κάποιος άλλος και μπορεί να χάσει το τρόπαιο. 

Κάποιος θα προλάβει πριν από εκείνον, άρα πρέπει να κουνηθεί. Αυτή η τακτική μας γλίτωσε από κάποια απωθημένα, τέλειωσε καταστάσεις δίχως νόημα και πήραμε και το αίμα μας πίσω. #Amen

Όταν γίνεται ψυχρός μετά από κανα δυο ραντεβού

Μην περιμένεις αποκλειστικότητα. Υπάρχει μια σειρά προτεραιότητας που πρέπει να διαχειριστεί και γιατί όχι να αξιολογήσει. Αν οι επόμενες αποδειχτούν λίγες ή αδιάφορες, θα επιστρέψει με μερικές φτηνές δικαιολογίες. Ή μπορεί να μη γυρίσει ποτέ.

Όταν σε ψάχνει μόνο νυχτερινές ώρες και σου στέλνει μηνύματα για να συναντηθείτε στο δικό του χώρο

Να το πω κομψά; Physical attraction ή πιο λαϊκά; Θέλει να κυλιστείτε στα τσαλακωμένα του σεντόνια, αλλά δε θέλει να σε γνωρίσει. Δεν τον νοιάζει πώς πίνεις τον καφέ σου ή αν το πρωινό σου είναι gluten free. Αλλά μόλις νυχτώνει σκέφτεται όλα τα υπόλοιπα.

Όταν βγαίνετε, φλερτάρετε, αλλά δε θυμάται σημαντικά πράγματα (γενέθλια, γιορτές, κτλ.)

Εντάξει περνάτε καλά, αλλά προς το παρόν δεν θα έρθετε πιο κοντά. Δε θα γίνει official relationship και δε θα γνωριστούν οι παρέες σας. 

Είσαι μαζί του σε ένα παράνομο στάδιο επειδή δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει παρακάτω μαζί σου. Μπορείς να του δώσεις λίγο χρόνο, πριν του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι.

Όταν παρόλο που σε φλερτάρει σε αποκαλεί κάπως άγαρμπα, όπως μιλάει με τους φίλους του

Ας δεχτούμε πως δεν είναι το ρομαντικό αγόρι που θα έρθει με λουλούδια ή θα σου φέρει πρωινό στο κρεβάτι. Αλλά μια άγαρμπη εκδοχή ανάμεσα. Kάποιου που νιώθει άνετα μαζί σου. Μπορεί εκτός από παρέα για Netflix να σε βλέπει και ως γυναίκα. Αλλά αυτό είναι κάτι δύσκολο να ξεκαθαριστεί όταν κινείστε εντός κι εκτός friendzone.

Όταν σου λέει ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον

Να ξεκινήσουμε χαλαρά και ποτέ δεν ξέρεις. Ενώ πάντα ξέρεις πως απλά δεν θα είναι ποτέ έτοιμος να κάνει σχέση μαζί σου.

Όταν σου λέει πως έχετε χημεία, αλλά δεν έχετε timing

Έχετε χημεία, έλξη, πάθος και πολλά ανυπέρβλητα εμπόδια. Και εσύ θέλεις να τα πιστέψεις όλα αυτά γιατί σε συμφέρει να νιώθεις πως υπάρχει η πρόθεση. 

Σε ελεύθερη μετάφραση η πρόθεση λέγεται πρώην και το timing σημαίνει πως δεν σκοπεύει να τελειώσει μαζί της. Αλλά επειδή ο πρίγκιπάς σου είναι ρομαντικός θέλει να τον θυμάσαι σαν κάτι μοναδικό που πέρασε από τη ζωή σου και δεν ήταν γραφτό να το ζήσεις.

ΠΗΓΗ

epirusblog.gr
5 of 5
10 μπερδεμένα μηνύματα που στέλνουν οι άντρες
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5678305568373270398
item