Ανθή Σαλαγκούδη: Η φωτογραφία με μαγιό, η λεπτομέρεια που δεν είδατε και η πρόταση για το survivor Ελλάδας

Η Ανθή Σαλαγκούδη κατάφερε τις τελευταίες ημέρες και έγινε viral στα social media αλλά και τα site με τη φωτογραφία που δημοσίευσε από τη Χαλκιδική με το μαγιό και το τεράστιο καπέλο!

Η Ανθή Σαλαγκούδη θέλησε να διαφημίσει μία εταιρεία με καπέλα, έτσι, φόρεσε μία μεγάλη καπελαδούρα αλλά Αννα Μαρια Ψυχαρακη και δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από την ακροθαλασσιά!

Το θέμα ήταν ότι αν και το καπέλο και η λαμπερή φωτογραφία με το πρόσωπο τράβηξαν τα βλέμματα ο κόσμος κοινοποίησε μία άλλη φωτογραφία από το ίδιο σετ που δεν έχει καμία σχέση με το καπέλο, στην οποία η Ανθή Σαλαγκούδη είναι γυρισμένη πλάτη, με το μαγιό να εισχωρεί όσο του επιτρέπεται, στα oπίσθιά της

Εμείς εδώ, ως παρατηρητές του ωραίου αλλά και του viral, καταγράφουμε πάντα αυτά που προβληματίζουν τον κόσμο και τον ενθουσιάζουν ενίοτε και σας τα δείχνουμε όλα. 

Τόσο τη φωτογραφία με την καπελαδούρα αλλά και τη φωτογραφία με την πίσω όψη της Ανθής Σαλαγκούδη.

Έτσι λοιπόν σας έχουμε έχουμε και τη λεπτομέρεια να το μαγιό που διέλυσε το Instagram αλλά και τη φωτογραφία με την καπελαδούρα για όσους γουστάρετε παχιά σκιά.

Και πάνω που σηζητούσαμε στα social αν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα μασάει από το νικητή του ριάλιτι κάποιοι ασχολήθηκαν με τη Σαλαγκούδη και το Survivor. Ας το ξεκαθαρίσουμε και αυτό!

Για τους followers που ρώτησαν εάν έχει γίνει πρόταση στην Ανθή Σαλαγκούδη και να συμμετάσχει στο Survivor Ελλάδας, η απάντηση είναι ούτε καν.

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: Η φωτογραφία με μαγιό, η λεπτομέρεια που δεν είδατε και η πρόταση για το survivor Ελλάδας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6656889473128514559
item