Η νέα σύντροφος του Snik κλέβει την παράσταση από τον τράπερ

Μετά το αστείο περί «πατσαβούρας», ο Snik έβαλε τη σύντροφό του Γιώτα Ιωαννίδου να παίξει μαζί του στο νέο του βιντεοκλίπ για το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Ερωτας», που κυκλοφορεί σήμερα 1 Αυγούστου, πετυχαίνοντας να διαφημίσει τον νέο του έρωτα μέσω της δουλειάς του.

Fiota Snik2 clip

Ο τράπερ, που ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής των Mad Αwards μαζί με τον… συνάδελφό του Light, αφού κατάφεραν να μετατρέψουν τα μουσικά βραβεία σε ρινγκ με την κλοτσοπατινάδα να πηγαίνει σύννεφο, δείχνει πιο εκδηλωτικός από ποτέ σε αυτό το νέο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής. 

Μάλιστα, η σύντροφος του τράπερ έκανε και την πρώτη κοινή ανάρτηση, ανεβάζοντας ένα στοπ καρέ από το βιντεοκλίπ, με τον εκκεντρικό καλλιτέχνη να σχολιάζει το post με δύο ροζ καρδιές. 

Να θυμίσουμε ότι η σχέση τού πρώην της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Ιωαννίδου έγινε γνωστή από τις αρχές Ιουνίου, με το 23χρονο μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη -που εκτός από το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις εργάζεται και στον χώρο της εστίασης- να μπαίνει στη ζωή του τράπερ κάνοντάς τον να ξεχάσει τον θυελλώδη δεσμό του με την άλλοτε κριτή του «Greece’s Next Top Model».


epirusblog.gr
5 of 5
Η νέα σύντροφος του Snik κλέβει την παράσταση από τον τράπερ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 129580645474130056
item