Οικονόμου σε Τσίπρα για άρθρο των NYT: Μην εκτίθεστε, ο ίδιος δημοσιογράφος κατήγγειλε το 2020 την Ελλάδα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενός άρθρου στους NYT για τις παρακολουθήσεις.

Ο Γιάννης Οικονόμου τονίζει ότι η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί τη θέση της εφημερίδας. Επισήμανε, παράλληλα, ότι ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για τη χώρα, προκειμένου να πλήξει την κυβέρνηση. Υπενθύμισε δε παλαιότερο άρθρο του ίδιου δημοσιογράφου για το μεταναστευτικό.

«Κατά σύμπτωση, ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα ''σημαία'' είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παραθέτοντας και το σχετικό άρθρο εκείνης της εποχής, που είχε κορυφωθεί ο «υβριδικός πόλεμος» της Τουρκίας με τους μετανάστες στον Έβρο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα.

Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα ''σημαία'' είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».



















Το άρθρο του Alex Clapp τον Μάρτιο του 2020

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος Alex Clapp σε άρθρο του, που φιλοξενούν οι NYT, επικρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το θέμα των υποκλοπών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε το άρθρο στα social media.

Η ανάρτηση Τσίπρα:

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς».

Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς.
Image
epirusblog.gr
5 of 5
Οικονόμου σε Τσίπρα για άρθρο των NYT: Μην εκτίθεστε, ο ίδιος δημοσιογράφος κατήγγειλε το 2020 την Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4300623214583914749
item