Β.Καγιά για GNTM: «Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός, μετά αγκαλιαζόμασταν»

Η Βίκυ Καγιά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο GNTM αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε με ενθουσιασμό στο προηγούμενο project που παρουσίαζε το «Dancing With The Stars»

«Στο DWTS εγώ ξετρελάθηκα, πέρασα καταπληκτικά, ήταν φανταστικό. Έμπαινα στο πλατό κι έλεγα τι ωραία ρε παιδί μου! 

Εάν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα, σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι τώρα στη ζωή μου, θα επέλεγα μόνο το GNTM. Γιατί θα ήθελα να έχω 6 μήνες δουλειά και 6 να μην έχω. Έχω κουραστεί λιγάκι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κόντρες της επιτροπής του GNTM λέγοντας: «Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός, μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι ρε παιδιά η μόδα. Όταν είναι 3-4 άνθρωποι από τον χώρο τι θα βγουν; Μετά αγκαλιαζόμαστε και πάμε ξανά».

Στην ερώτηση αν την αγχώνουν τα νούμερα είπε πώς δεν την αγχώνουν καθόλου καθώς αυτό που θέλει πάντα είναι να γίνεται σωστή δουλειά.

Μιλώντας για τους συνεργάτες της μίλησε για τα καλύτερα λόγια με την Σοφία Χατζηπαντελή για την οποία είπε πως δεν είναι τυχαίο που της έχει αφιέρωμα μέχρι και το CNN.

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα παρουσιάσει το «Love Island»: «Καλά θα κάνει. Γιατί να μην το κάνει; Όσο πιο πολύ γεμίζουμε το καλάθι των εμπειριών μας στην τηλεόραση, τόσα πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει, καλή της επιτυχία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε για το Shopping Star για το οποίο είπε πως έχουν κάνει μερικές αλλαγές ενώ τόνισε πως δεν υπογράφει ποτέ συμβόλαιο πάνω από ένα χρόνο.


epirusblog.gr
5 of 5
Β.Καγιά για GNTM: «Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός, μετά αγκαλιαζόμασταν»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2250470501598113255
item