Η Μαρία Σάκκαρη δέχτηκε πρόταση γάμου στο event Tennis Plays For Peace

Στο exhibition event Tennis Plays For Peace βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη με τον Στέφανο Τσιτσιπά για καλό σκοπό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακούφιση των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Ωστόσο, ποιος θα το περίμενε πως η γνωστή αθλήτρια θα ερχόταν αντιμέτωπη με μια επική έκπληξη - πρόταση. Συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής της Μαρίας Σάκκαρη που βρισκόταν στις εξέδρες βρήκε την ευκαιρία και εξέφρασε την “αγάπη” του προς την Ελληνίδα τενίστρια.

Μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ακούστηκε η φωνή του μέσα από το πλήθος, ζητώντας από την Μαρία Σάκκαρη να τον παντρευτεί. 

Βέβαια η ίδια δεν δίστασε να ξεσπάσει σε γέλια ενώ απάντησε χαρακτηριστικά πως έχει αγόρι καθώς είναι ερωτευμένη και δεν τον κρύβει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Το επικό στιγμιότυπο με την Μαρία Σάκκαρη

Σε σειρά του Netflix η Μαρία Σάκκαρη

Την συμμετοχή της στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα το τένις επιβεβαίωσε η Μαρία Σάκκαρη. 

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της στη σειρά ντοκιμαντέρ η οποία θα θυμίζει το Drive to Survive της F-1. Η σειρά θα επικεντρώνεται στη ζωή των αθλητών κυρίως στα Grand Slam.

«Ναι ισχύει ότι θα συμμετέχω, έχουμε ξεκινήσει, είναι φοβερή η ομάδα που δουλεύει πάνω σ' αυτό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι και εγώ. Είμαι μεγάλη φαν των ντοκιμαντέρ που έχουν κάνει.

Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ιδέα, θα κάνει καλό στο άθλημα μας και επίσης είναι πάρα πολύ διακριτικοί που αυτό είναι πολύ καλό γιατί σ' αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου όπως πρέπει. 

Μέχρι στιγμής όλα πάνε τέλεια», είπε η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου μετά από την πρόκριση επί της Ζενγκ, η οποία μάλιστα πριν λίγο καιρό "τα σπασε" στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σε σειρά του Netflix η Μαρία Σάκκαρη

epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαρία Σάκκαρη δέχτηκε πρόταση γάμου στο event Tennis Plays For Peace
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3155196859759208677
item