Elettra Lamborghini: Στη Μύκονο με τον σύζυγό της η χρυσή κληρονόμος των Lamborghini

Τη Μύκονο, επέλεξε για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών για ακόμη μια χρονιά, η 27χρονη εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας Lamborghini, Elettra Lamborghini.

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε τη διάσημη καλλονή την ώρα που απολάμβανε τις βουτιές της σε κοσμική παραλία του νησιού με τον σύζυγό της, Afrojack, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από ενάμιση χρόνο στη Λίμνη Κόμο.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό και αντάλλασσαν φιλιά, αδιαφορώντας για τα φλας των παπαράτσι με την 26χρονη καλλονή να τραβά τα βλέμματα με τη sexy της εμφάνιση.

Ποια είναι η Elettra Lamborghini;

Η Elettra Lamborghini είναι η εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας, Ferruccio Lamborghini.
Μεγαλωμένη μέσα στα πλούτη, και ενώ φοίτησε στα καλύτερα σχολεία, δεν ακολούθησε το δρόμο των επιχειρήσεων, αλλά στράφηκε προς της showbiz.

Η συγγένεια αυτή την βοήθησε να συμμετέχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore» και να αποκτήσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές. Η Elettra Miura Lamborghini πριν μπει για τα καλά στη showbiz, ήταν επαγγελματίας αναβάτης με δικά της άλογα.

Της αρέσουν τα λαμπερά πάρτι, και ξέφρενες νύχτες σε prive club ανά το κόσμο, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και reality show.

Λατρεύει να προκαλεί και να συζητιέται, για αυτό και καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

epirusblog.gr
5 of 5
Elettra Lamborghini: Στη Μύκονο με τον σύζυγό της η χρυσή κληρονόμος των Lamborghini
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6447459171800965472
item