''Eσύ'' - Η Ελένη Φουρέιρα δημοσιέυσε σπάνιο στιγμιότυπο με το καυτό της φιλί στον Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έχουν κρατήσει μακριά από τη σχέση τους τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η μόνη φωτογραφία που έχουν δημοσιεύσει μαζί είναι στον καθρέφτη της τραγουδίστριας, ενώ οι άλλες είναι τραβηγμένες από παπαράτσι. 

Από ότι φαίνεται η σχέση τους είναι στα καλύτερα της και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια ανέβασε μόλις πριν από λίγα λεπτά μια φωτογραφία που μοιράζονται ένα καυτό φιλί.

Οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει αν και κάτι τέτοιο δε φαίνεται μέχρι στιγμής από το καλλίγραμμο κορμί της.

Ωστόσο ούτε το έχει διαψεύσει, ούτε το έχει επιβεβαιώσει, ενώ μάλιστα μετά από ακύρωση συναυλίας της για λόγους υγείας που όλοι περίμεναν κάποια επιβεβαίωση της φήμης εκείνη ανακοίνωσε κάτι τελείως διαφορετικό.

Η φωτογραφία της με το καυτό φιλί στον Μποτία

«Εσύ» γράφει στην ανάρτησή της η Φουρέιρα που έχει σκύψει για να τον φιλήσει κάτω από το φως του ηλιοβασιλέματος, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή από γνωστούς και μη κάτω από τη φωτογραφία.

Το καυτό φιλί της Φουρέιρα στον Μποτία

Έχει πισίνα και king size κρεβάτι - Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι τους

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του 

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής εδώ και λίγο καιρό έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι. 

Όπως θα δείτε μέσα από διάφορες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ προσεγμένο ενώ αυτό που εντυπωσιάζει τους πάντες είναι η τεράστια πισίνα που έχει στον κήπο.

Ελένη Φουρέιρα σαλόνιΕλένη Φουρέιρα κρεβατοκάμαραΕλένη Φουρέιρα πισίνα

epirusblog.gr
5 of 5
''Eσύ'' - Η Ελένη Φουρέιρα δημοσιέυσε σπάνιο στιγμιότυπο με το καυτό της φιλί στον Μποτία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5701121999545171267
item