Σάσα Σταμάτη: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της με μαγιό σε παραλία της Μυκόνου – Φωτογραφίες

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στη Μύκονο όπου απόλαυσε τον καθαρό αέρα του κυκλαδίτικου νησιού και τα καταγάλανα νερά των παραλιών του.

Σε μια από τις επισκέψεις της σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, τη συνάντησε πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός, Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Σάσα Σταμάτη κατάφερε με την εμφάνισή της να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με το ολόσωμο μαγιό που επέλεξε να φορέσει όσο και με τις άψογες αναλογίες.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η Σάσα Σταμάτη φροντίζει την εμφάνιση της ενώ για την άριστη κατάσταση του σώματός της έχει επιλέξει τη μέθοδο γυμναστικής gyrotonic την οποία ακολουθεί με τις συμβουλές της γυμνάστριάς της Βάλλιας Αλεξανδράτου. 

Η Σάσα Σταμάτη ωστόσο, δεν έμεινε για πολύ στο όμορφο νησί των Κυκλάδων αφού πλέον βρίσκεται στη Χίο και μάλιστα για έναν πολύ όμορφο λόγο. 

Την ερχόμενη Κυριακή 21/8 η ανιψιά της Κατερίνα και ο σύζυγός της Δημήτρης πρόκειται να βαφτίσουν τον γιο τους και όπως ήταν λογικό η Σάσα Σταμάτη δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους.

 

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Ζώτος

epirusblog.gr
5 of 5
Σάσα Σταμάτη: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της με μαγιό σε παραλία της Μυκόνου – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9165305648488266025
item