Άννα Διαμαντοπούλου: Κακό νέο οι παρακολουθήσεις, πολύ κακό νέο η πολιτική αστάθεια

Θέση στο θέμα των παρακολουθήσεων πήρε με ανάρτησή της η Άννα Διαμαντοπούλου.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, η κυρία Διαμαντοπούλου στην ανάρτησή της αναφέρει ότι οι παρακολουθήσεις είναι ένα κακό νέο, όμως επισημαίνει ότι ακόμα χειρότερη είδηση είναι το ενδεχόμενο πολιτικής αστάθειας μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, η Άννα Διαμαντοπούλου γράφει στο Facebook:

«Τα κακά νέα: όσο κι αν το ψάξει κανείς δεν υπάρχει εξήγηση γιατί η ΕΥΠ παρακολουθεί και με βούλα εισαγγελέως τον Ελληνα ευρωβουλευτη ,ο οποίος είναι γνωστό και δημοσιοποιημένο ότι είναι υποψήφιος αρχηγός του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.Μείζον θεσμικό θεμα.

Τα καλά νεα: Η δημοσιογραφία λειτουργεί και είναι εγγύηση για την διαφάνεια. Insidy Story και Τάσος Τέλλογλου ευχαριστούμε πολύ. Διδάξατε!

Τα πολύ κακά νεα: Η πολιτική σταθερότητα μετά τις εκλογές διακυβεύεται»

Η ανάρτηση της κυρίας Διαμαντοπούλου:

Anna Diamantopoulou
on Sunday

Τα κακά νέα: όσο κι αν το ψάξει κανείς δεν υπάρχει εξηγηση γιατί η ΕΥΠ παρακολουθεί και με βούλα εισαγγελέως τον Ελληνα ευρωβουλευτη ,ο οποίος είναι γνωστό και δημοσιοποιημένο ότι είναι υποψήφιος αρχηγός του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.Μείζον θεσμικό θεμα.
Τα καλά νεα: Η δημοσιογραφία λειτουργεί και είναι εγγύηση για την διαφάνεια. Inside Story και Anastasios Telloglou ευχαριστούμε πολύ.Διδάξατε!
Τα πολύ κακά νεα: Η πολιτική σταθερότητα μετά τις εκλογές διακυβεύεται

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Διαμαντοπούλου: Κακό νέο οι παρακολουθήσεις, πολύ κακό νέο η πολιτική αστάθεια
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6084890825750860495
item