Άρτα: Χρ. Τσιρογιάννης - Στα σκαριά η οριοθέτηση του Αράχθου

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στο Υπουργείο Υποδομών, o Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, τοποθετήθηκε, με ανακοίνωσή του, για το θέμα της οριοθέτησης του ποταμού Αράχθου. 

Ο κ. Τσιρογιάννης αναφέρει ότι το εν λόγω έργο που πρόκειται να αλλάξει όλη την φυσιογνωμία της Άρτας είναι στα σκαριά και έχει τεθεί πλέον σε δημόσια διαβούλευση, ενώ τονίζει ότι όλη η κοινωνία της Άρτας θα πρέπει να στηρίξει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η ανακοίνωση


«Η οριοθέτηση του Αράχθου είναι στα σκαριά και ένα μεγάλο έργο που πρόκειται να αλλάξει όλη την φυσιογνωμία της Άρτας, έχει τεθεί πλέον σε δημόσια διαβούλευση. Δεν είναι μόνο η αντιπλημμυρική προστασία, που σε καθεστώς "κλιματικής κρίσης" είναι πέρα για πέρα σημαντική. 

Είναι και η απόφαση όλων των Αρτινών για το αν θέλουμε και αν μπορούμε η πόλη μας να έχει πολεοδομική πρόσοψη στο ποτάμι. 

Να κοιτά και να αναπτυχθεί και γύρω από το ποτάμι. Για το ενδεχόμενο αυτό και για τα ενδιάμεσα βήματα που πρέπει να γίνουν, χθες για άλλη μια φορά βρέθηκα στο Υπουργείο Υποδομών κυνηγώντας και πιέζοντας, προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να πιστεύω πως οι φορείς, η κοινωνία των πολιτών και οι Δημοτικές Παρατάξεις θα τοποθετηθούν υπέρ αυτού του οράματος, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα "μπλε μέλλον" για τον τόπο μας».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Χρ. Τσιρογιάννης - Στα σκαριά η οριοθέτηση του Αράχθου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7746780191906379513
item