Περίεργα φαινόμενα στην Δήλο, σύμφωνα με μαρτυρίες και ισχυρισμούς

Στο ακατοικητο νησι απαγορευεται η διανυκτερευση ατομων πανω σε αυτό. Οχι τοσο για λογους ασφαλειας των αρχαιοτητων, όπως καποιοι ισχυριζονται, οσο για να μην βλεπουν οι ανθρωποι τα φωτεινα φαινομενα που εμφανιζονται τα βραδια.

Στο νησι διαμενουν οι φυλακες αρχαιοτητων, τμημα της Ελληνικης ΕΥΠ [;] και της αμερικανικης CΙΑ [;].

– Τα κλιμακια αυτά μετρουν με υπερσυγχρονα οργανα την περιεργη δυναμικη που παρουσιαζεται όχι μονο εδώ αλλα και σε πολλους αρχαιολογικους χωρους της Ελλαδας.

<< Εγινε κατι απιστευτο μπροστα μου, ειδα από μια διαφανη ηλεκτρονικη υδρογειο σφαιρα να φευγει ένα φωτεινο σημα από την Δηλο, να διαπερνα τον κορμο της γης και να φτανει στην Χαβαη,οπου εκει το πηραν για αποκρυπτογραφηση. 

Κυρια αποστολη των κλιμακιων αυτων είναι η ληψη και αποκρυπτογραφηση των ανεξηγητων και παραξενων μηνυματων που λαμβανονται από το διαστημα με ανορθοδοξους τροπους και καταγραφονται πανω σε ειδικες γυαλινες πλακες>>

Υπαρχει μια παγκοσμια συνομοσια για να αποσιωπαται κάθε πληροφορια που θα μπορουσε να ριξει φως στα μεγαλα μυστικα των ουρανων και σε αυτό συμετεχει το κατεστημενο του εξουσιασμου,της επιστημης και της θρησκειας.

epirusblog.gr
5 of 5
Περίεργα φαινόμενα στην Δήλο, σύμφωνα με μαρτυρίες και ισχυρισμούς
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 8740466020442418955
item