Άρτα: Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης των σχολικών καθαριστριών στον δήμο Αρταίων

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης για πρόσληψη προσωπικού για την καθαριότητα σχολικών μονάδων...
Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν οι  εξής  πίνακες:

- Συνολική Ονομαστική Κατάσταση Υποψηφίων (Σύνολο Υποψηφίων) Πλήρους & Μερικής Απασχόλησης (Δείτε ΕΔΩ)
- Πίνακας Κατάταξης  και βαθμολογίας υποψηφίων Μερικής Απασχόλησης (Δείτε ΕΔΩ)
- Πίνακας Κατάταξης και βαθμολογίας υποψηφίων Πλήρους Απασχόλησης (Δείτε ΕΔΩ)
- Πίνακας  Απορριπτέων (Δείτε ΕΔΩ)

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς  μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimos@arta.gr.

Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων θα ανακοινωθούν, αντίστοιχα,  οι τελικοί πίνακες επιτυχόντων – προσληπτέων, οι οποίοι, ομοίως, θα αναρτηθούν  στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του δήμου.

Ανακοινώνεται, επίσης, από την επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων προκειμένου για την αποφυγή τυχόν περιττών αντιρρήσεων ότι θα βρίσκεται στη διάθεση των υποψηφίων, από 1/9/2022 έως και 2/9/2022, στο 1ο όροφο του Δημαρχείου (Γρ. Προσωπικού) για παροχή διευκρινήσεων και αυτοπρόσωπη και επιτόπια αντιπαραβολή των δικαιολογητικών τους και της  μοριοδότησής τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης των σχολικών καθαριστριών στον δήμο Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2018747644191974722
item