Γιάννενα: Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στα Ιωάννινα...άλλοι φεύγουν ...άλλοι έφυγαν....άλλοι έρχονται ...ζωντάνεψαν τα χωριά....πρωταγωνιστούν τα πανηγύρια

Παραμονή του "Πάσχα" του καλοκαιριού σήμερα   και η πρωτεύουσα της Ηπείρου φαίνεται πως δεν  αδειάζει ποτέ!

Μπορεί  πολλοί μόνιμοι κάτοικοι να έχουν εκδράμει για τα χωριά τους εκεί όπου ανταμώνουν με τους απόδημους και γλεντούν στα παραδοσιακά πανηγύρια που τόσο είχαν στερηθεί και τόσο λαχταρούσαν η πόλη ωστόσο των Ιωαννίνων και δεν κοιμάται αλλά και δεν αδειάζει ποτέ!


[Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπραγγέλων]

Οι εικόνες από την παραλίμνια περιοχή  σήμερα παραμονή Δεκαπενταύγουστου  είναι χαρακτηριστικές .Κατά μήκος της Διονυσίου Φιλοσόφου   συναντάς παρκαρισμένα αυτοκίνητα  που στη  συντριπτική τους πλειοψηφία   φέρουν πινακίδες από   άλλες πόλεις της Ελλάδας. 


Και αν για κάποιους το καλοκαίρι σημαίνει μόνο θάλασσα υπάρχουν πολλοί που λατρεύουν και αυτή την εποχή τους ορεινούς προορισμούς.


Αυξημένη είναι η κίνηση   και στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων ,δεν πέφτει καρφίτσα όμως και στα παράλια!


Άλλοι κάνουν μπάνιο στα πεντακάθαρα ποτάμια και άλλοι στις δαντελωτές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά. Ότι ευχαριστεί τον καθένα.


Ο κόσμος έχει τόσο ανάγκη να ξεσκάσει που αυτό αποτυπώνεται παντού στην Ήπειρο  αλλά και σε όλη την Ελλάδα με το φετινό καλοκαίρι να   φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας στους επαγγελματίες του τουρισμού!


Σημειώνεται   πως η Τροχαία Ιωαννίνων βρίσκεται κατά μήκος των οδικών αξόνων για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση προς τα παράλια.


Τελικώς   για το υπόλοιπο του καλοκαιριού  είτε μείνεις στα Γιάννενα είτε φύγεις για κοντινούς προορισμούς το σίγουρο  είναι πως θα περάσεις καλά! Είναι δε  τόσες πολλές  και  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν θα ξέρεις που να πρωτοπάς...Όσο για τους τουρίστες τα Γιάννενα αποτελούν  δικαίως πόλο έλξης όλες τις εποχές του χρόνου!


Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους!
Πηγή: epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στα Ιωάννινα...άλλοι φεύγουν ...άλλοι έφυγαν....άλλοι έρχονται ...ζωντάνεψαν τα χωριά....πρωταγωνιστούν τα πανηγύρια
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4991805890182650646
item