Γιάννενα: Αίτηση Εγγραφής στα Δημόσια ΙΕΚ καλούνται να υποβάλλουν οι επιτυχόντες που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό από τον δήμο Κόνιτσας

Αίτηση Εγγραφής στα Δημόσια ΙΕΚ καλούνται να υποβάλλουν οι επιτυχόντες που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εισαγωγή τους σ΄αυτά.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν στα δημόσια ΙΕΚ από την Πέμπτη 01/09/2022 έως και τη Δευτέρα 12/09/2022 και από τις 9:00 έως τις 14:00 για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Α. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
Β. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
Γ. Βεβαίωση ΑΜΚΑ
Δ. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια).

Τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα.

ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.Ν. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
HTTPS://MICHANOGRAFIKO-DIEK.IT.MINEDU.GOV.GR/DOCS/ENROLLMENT.PDF

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας, όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο Δ.ΙΕΚ Κόνιτσας είναι οι εξής:

  1. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)
  2. Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ
  3. Ζωγραφική Τέχνη
  4. Βοηθός Φαρμακείου.

Για τις ηλεκτρονικές εγγραφές επιπλέον από τη διαδικασία του παράλληλου μηχανογραφικού πανελληνίων εξετάσεων, θα ακολουθήσει επόμενη ενημέρωση.
Τηλ. Επικοινωνίας στον Δήμο Κόνιτσας: 2655360349

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αίτηση Εγγραφής στα Δημόσια ΙΕΚ καλούνται να υποβάλλουν οι επιτυχόντες που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό από τον δήμο Κόνιτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1615125151781211873
item