Άρτα: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά ευπαθών οικογενειών από τον Δήμο Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών με το σύνθημα «Πρώτο Κουδούνι Για Όλους», για όσα παιδιά τα έχουν ανάγκη.

Τα παιδιά που θα στηριχθούν με την πρωτοβουλία αυτή, είναι μέλη οικογενειών οι οποίες είναι εγγεγραμμένες σε δημοτικές κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου).

Η Αρτινή Κοινωνία μπορεί και αυτή την φορά να βοηθήσει παιδιά ευπαθών οικογενειών να νιώσουν τη χαρά του σχολικού ξεκινήματος και της αλληλεγγύης.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, 7.00 το πρωί με 3.00 το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αρταίων (οδός Αρτινών Πεσόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810 24897).

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι: σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές, σχολικά βοηθήματα, και ότι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής, τα οποία και θα δοθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Ο Δήμος Αρταίων θα μεριμνήσει για τη δίκαιη και σωστή κατανομή των ειδών ανά παιδί και σύμφωνα με τις ανάγκες της ηλικίας του.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά ευπαθών οικογενειών από τον Δήμο Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1452600476122896473
item