Καλλιτεχνικό «τέρας» ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Σάλτη

Ένα «τέρας δημιουργίας» μίλησε στην… καρδιά της Χριστίνας Σάλτη, κάνοντάς τη να χτυπάει σαν τρελή από έρωτα! 

Γιος της Κύπριας σχεδιάστριας μόδας και socialite Στάλως Ηλία είναι ο καινούργιος σύντροφος της γνωστής τραγουδίστριας, ο οποίος λέγεται Χριστόφορος, αλλά συστήνεται καλλιτεχνικά ως Biased Beast, δηλαδή… τέρας δημιουργίας.

3131 XRISTINA SALTI 1462022

Ηταν, μάλιστα, η Χριστίνα που έκανε την αποκάλυψη του ειδυλλίου τους με ένα Insta story που ανέβασε στον λογαριασμό της, το οποίο δείχνει τους δυο τους να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στα χείλη. 

Ο Χριστόφορος Ηλία, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, το τραγούδι και την ηθοποιία, ενώ το στιλ του παραπέμπει λίγο σε Toni Sfino.

Ο γιος της Στάλως Ηλία, η οποία είναι και κουμπάρα της Γωγώς Μαστροκώστα, άρχισε τα βήματά του στον χώρο των τεχνών από τη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει ήδη τα δικά του τραγούδια και έχει παίξει και σε αρκετά μιούζικαλ

Το ψευδώνυμό του, Βiased Beast, όπως έχει πει ο ίδιος, είναι ένα τέρας δημιουργίας από το οποίο αντλεί ενέργεια.

Salti sintrofos

«Λέει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι και ίσως φοβόμαστε να πούμε και δρα με γνώμονα την αγάπη για την τέχνη και τη ζωή. 

Η ενέργεια που αντλώ από αυτή την περσόνα με οδηγεί στο να μοιράζομαι όμορφες στιγμές διασκέδασης με όλους όσοι με ακολουθούν ή με παρακολουθούν, τώρα ή αύριο» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο SigmaLive.

epirusblog.gr
5 of 5
Καλλιτεχνικό «τέρας» ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Σάλτη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 226226639306559771
item