Ποιες γυναικείες συμπεριφορές απεχθάνονται οι άντρες;

Υπάρχουν κάποιες γυναικείες συμπεριφορές οι οποίες εκνευρίζουν αφάνταστα πολύ τους άντρες. Τι κι αν ελκύεις ερωτικά, τι κι αν σε θεωρεί όμορφη αν κάνεις τα παρακάτω σίγουρα θα τον απομακρύνεις από κοντά σου.

Αναλύεις υπερβολικά το καθετί.

Όλες οι γυναίκες αναλύουν καταστάσεις και ανθρώπους. Μια γυναίκα μπορεί να αναλύει κάθε λέξη που προφέρει ο σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός διαλόγου γιατί είναι μια αγαπημένη της συνήθεια.

Αυτή, όμως, η συνήθεια ενοχλεί το ανδρικό φύλο και καλό θα ήταν να τη σταματήσετε και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε για να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Η υπερβολική ανάλυση μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Υπερβολική ανασφάλεια.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ορισμένες ανασφάλειες. Άλλοι πολλές άλλοι λιγότερες. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να σε καταβάλουν. Στους άντρες δεν αρέσουν οι γυναίκες με ανασφάλειες. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι οι ανασφάλειες μας κρατάνε πίσω.

Προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει.

Η ζήλεια είναι ένα συναίσθημα που σκοτώνει τον έρωτα και την αγάπη.Η ζήλεια με μέτρο είναι βέβαια το αλατοπίπερο της σχέσης. 

Αν όμως προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει για να δεις αν ενδιαφέρεται καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εσένα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις φθηνά κολπάκια. Στην ουσία το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απομακρύνεις από κοντά σου.

Καταπατάς τον προσωπικό του χώρο.

Οι περισσότεροι άνδρες αγαπάνε την ελευθερία τους, ακόμη και αν είναι σε μία σχέση. Αντίθετα η γυναίκα μπαίνοντας σε μία σχέση θέλει να είναι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με τον άντρα της.

Γι’ αυτό και αποκτάει το κακό ελάττωμα να ανακατεύεται στην ζωή των φίλων του και να ερευνά τα προσωπικά του αντικείμενα, για παράδειγμα, ανοίγει τα συρτάρια για να κατασκοπεύσει. 

Όταν όμως οι γυναίκες τολμούν τόσο κάνουν τους άντρες έξαλλους! Για να μπορέσουν, λοιπόν, να συνυρπάξουν ειρηνικά ένας άντρας και μία γυναίκα στη σχέση θα πρέπει να γίνουν σταδιακά βήματα και όχι απότομες αλλαγές.

epirusblog.gr
5 of 5
Ποιες γυναικείες συμπεριφορές απεχθάνονται οι άντρες;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4620399028797056513
item