Άμεση αντίδραση Πιτσιλή για την επίθεση σε εφοριακό στην Κεφαλλονιά

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Πιτσιλή αναφορικά με την επίθεση, που δέχτηκε η ελεγκτής στην Κεφαλονιά, όπου μαζί με συναδέλφους της διενήργησαν έλεγχο σε πιτσαρία στο Αργοστόλι.

Αναλυτικότερα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, αφού ζήτησε άμεση και εις βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών, στις οποίες ανήκει το εν λόγω κλιμάκιο ελεγκτών, καθώς και από τη νομική υπηρεσία της Αρχής, επικοινώνησε με την υπάλληλο της ΑΑΔΕ, όπου και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του εκ μέρους της υπηρεσίας και του συνόλου των συναδέλφων της. 

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία θα της παρέχει κάθε νομική κάλυψη και υποστήριξη, στη διαδικασία, που θα ξεκινήσει κατά των δραστών.

«Οι εργαζόμενοί μας, οι άνθρωποί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους, να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. 

Είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες», δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους επικεφαλής των αρμοδίων υπηρεσιών.

epirusblog.gr
5 of 5
Άμεση αντίδραση Πιτσιλή για την επίθεση σε εφοριακό στην Κεφαλλονιά
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 663484307570848597
item