Χρήστος Μάστορας: Ζευγάρι με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Η κοινή απόδραση που αποκάλυψε την σχέση τους

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ξανά ερωτευμένος και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι εκείνη η οποία μπήκε στην ζωή του τραγουδιστή ξεκινώντας ένα νέο ειδύλλιο που εξελίχθηκε σε σχέση.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο πέρασαν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να κρύψουν την σχέση τους.

Εκεί το φρέσκο ζευγάρι διέμεινε σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι όπου και κολύμπησαν στην παραλία της περιοχής κάνοντας χαλαρές βόλτες.

Ακολούθησε η βραδινή έξοδος, όπου ο Χρήστος Μάστορας  ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν. 

Το ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της περιοχής, ,με τους θαμώνες να… μαρτυρούν ότι είδαν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Οι εμφανίσεις του Χρήστου Μάστορα το φετινό καλοκαίρι είναι μια αφορμή για να ταξιδέψουν μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η σχέση του Χρήστου και της Γαρυφαλλιάς μετρά λίγο καιρό, κάτι που κάνει και τους δύο να μην μιλούν μέχρι στιγμής για την προσωπική τους ζωή. 

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση»

Πρόσφατα η πρώην παίκτρια του GNTM απάντησε μέσω instagram για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου ξεκαθαρίζοντας πως είναι πλέον έτοιμη για μια νέα σχέση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχαν δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία τελικά δεν προχώρησε.

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει.

Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση» δήλωσε πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Χρήστος Μάστορας: «Εμπνέομαι από τον έρωτα»

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Παπαδέλη, δήλωνε ξανά single ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως εμπνέεται τους στίχους του από την προσωπική του ζωή.

«Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση»,  και πρόσθεσε: «Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος», δήλωνε τον περασμένο Νοέμβριο καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Χορεύοντας στους ρυθμούς του Χρήστου Μάστορα

Πρόσφατα κι ενώ οι φήμες για την σχέση τους «φούντωναν» το 25χρονο μοντέλο ανέβασε στο Tik Tok βίντεο στο οποίο ακούγεται τραγούδι του Χρήστου Μάστορα. 

Στο κλιπ, η ίδια φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει με το τραγούδι των «Μελισσών» και του Light με τίτλο «Επιλογές». 

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ζουν ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα!

epirusblog.gr
5 of 5
Χρήστος Μάστορας: Ζευγάρι με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Η κοινή απόδραση που αποκάλυψε την σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4580955167584401182
item