Γιάννενα: Ο Δημήτρης Υφαντής, στη Μηλιά Μετσόβου

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Μηλιωτών Ιωαννίνων «ΟΙ ΜΕΡΑΝΟΙ» διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Φροντίδας Δήμου Μετσόβου μια μοναδική συναυλία με τον Δημήτρη Υφαντή, την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων της Μηλιάς Μετσόβου.

Ο Δημήτρης Υφαντής, ερμηνευτής, μουσικός, τραγουδοποιός πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, εξακολουθεί με σεβασμό να διασκευάζει και να ανανεώνει την ηπειρώτικη μουσική μέσα απ’ τη δική του έντεχνη ματιά. 

Μας προτείνει τραγούδια που πηγάζουν από την ελληνική λαϊκή ψυχή, παρουσιάζοντάς μας ανατρεπτικές διασκευές, κλασσικές εκτελέσεις και μουσικές αντιθέσεις με μια οκταμελή συντροφιά, περιμένοντας να ξεδιψάσει τις ψυχές των ακροατών, φιλεύοντάς τες της ζωής το νερό που δεν είναι άλλο από το τραγούδι.

Αξίζει οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν το παραδοσιακό χωριό νωρίτερα της συναυλίας και να απολαύσουν μια βόλτα στην φύση και στους εντυπωσιακούς καταρράκτες «Μπουλουβάρου» ή/και να νιώσουν την ζεστασιά και το φιλικό περιβάλλον των παραδοσιακών καφενείων του χωριού.

Είσοδος: 5 ευρώ

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Δημήτρης Υφαντής, στη Μηλιά Μετσόβου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2844329103169354575
item