Άρτα: Στον Καταρράκτη Άρτας βρέθηκε το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης

«Τέτοιες ευκαιρίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ιδιαίτερα τώρα που η αποστασιοποίηση μας έχει κάνει να νιώθουμε διχασμένοι, έχουμε ανάγκη το πνεύμα ενότητας, την αλληλεγγύη και δράσεις όπως η σημερινή» τόνισε ο Μητροπολίτης Άρτας Καλλίνικος. 

Στην υποχρέωση της συμμετοχής στα κοινά ως ευγνωμοσύνη σε όσους προσέφεραν και προσφέρουν αλλά και στην ανάγκη τόνωσης της αλληλεγγύης εστίασε ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αγνή Νάκου ανέφερε ότι «με τον κ. Φούσα έχουμε πολύ καλή συνεργασία, έχουμε κάνει πολλά Οδοιπορικά Υγείας και Αλληλεγγύης, εδώ και χρόνια, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και πολύ μεγάλο όφελος για τους πολίτες γιατί μεταφέρει τη γνώση, με πολλές ειδικότητες επιστημόνων στον τόπο τους, δίχως να χρειάζεται να μετακινηθούν».

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων και Φίλων Θυμάτων του Μαρτυρικού Χωριού ως οικοδεσπότης Δημήτριος Φλώρος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και εγκαινίασε την  πρώτη ενότητα της εκδήλωσης με την απονομή στο στρατηγό ε.α. Κωνσταντίνο Σίτα τιμητικής πλακέτας για την προσφορά του στην Εθνική Αντίσταση 1941-1944 και στην καθοριστική συμβολή του στην αναγνώριση του χωριού ως Μαρτυρικού. 

Για τον τιμώμενο στρατηγό, τη ζωή και το έργο του μίλησε ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Γιάννης Φλώρος. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Β. Ψαθάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αγνάντων Τζένη Κούρτη, ενώ τον από τηλεφώνου -λόγω καραντίνας- χαιρετισμό του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Χρ. Γκόκα μετέφερε ο κ. Φλώρος.

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Θανάσης Σαλαμούρας καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε, στο πλαίσιο της τρίτης θεματικής ενότητας της εκδήλωσης, την Πανελλήνια Ένωση Θυμάτων και Φίλων Θυμάτων του Μαρτυρικού Χωριού Καταρράκτης Άρτας για τη δωρεά ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, τον οποίο και παρέλαβε. 

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στον Καταρράκτη Άρτας βρέθηκε το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3196947640477376902
item