Αυτός είναι ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια (φωτο)

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Εβελίνα Παπούλια, τόσο η επαγγελματική της ζωή όσο και η προσωπική της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Τη φετινή σεζόν η ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά «Ήλιος» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, είναι φουλ ερωτευμένη. Εδώ και επτά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Σταύρο και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

Ο σύντροφός της δεν ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο ενώ και οι δύο προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν να περνούν χρόνο είτε οι δυο τους είτε με την παρέα τους.

Η ηθοποιός μάλιστα, ελάχιστες φορές έχει μιλήσει για τον Σταύρο και τη σχέση τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί: «Είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι. 

Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. 

Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές. 

Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς».

Επίσης, έχει χαρακτηρίσει τον αγαπημένο της «ήρωά» της. Ο λόγος;

«Αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. 

Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει “δαμάσει” αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. 

Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι».

Δείτε φωτογραφίες τους από εμφανίσεις τους

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτός είναι ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2185059155300928092
item