Μαριαγάπη Ξυπόλια – Αιμιλιάνο Μάρκου: Η τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές τους στη Φολέγανδρο

Το δεύτερο καλοκαίρι τους ως ζευγάρι περνούν η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου, τα δύο μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο τρίτο GNTM. 

Το ζευγάρι, που αναγκάστηκε να χωριστεί για μερικούς μήνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Φολέγανδρο αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα, η Μαριαγάπη Ξυπολιά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας τρεις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram από το νησί.

Στην πρώτη από αυτές, κρατάει τρυφερά το χέρι του Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον ίδιο να της σχολιάζει «πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη μαζί».

Δες την ανάρτηση:

«Η σχέση μας κράτησε γιατί υπήρχε επικοινωνία, κατανόηση, στήριξη. Είχαμε επικοινωνία και ας είχαμε επτά ώρες διαφορά. Μπορεί να δούλευα 15ωρα και να καθόμουν με δυο ώρες ύπνο μόνο και μόνο για να μιλάμε.

Ήταν όνειρο ζωής μου να ταξιδέψω στην Κίνα. Τελικά πήγε και δούλεψα. 

Εννοείται ότι θέλουμε να ταξιδέψουμε μαζί για δουλειά και θα το κάνουμε» είπε πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day η Μαριαγάπη Ξυπόλια, αναφορικά με το χρονικό διάστημα που έμεινε μακριά από τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαριαγάπη Ξυπόλια – Αιμιλιάνο Μάρκου: Η τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές τους στη Φολέγανδρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5170740362785667546
item