Πυρά Παπαδημούλη σε Σχοινά για παρουσία σε εκδήλωση κόμματος -Η αιχμηρή απάντηση του αντιπροέδρου της Κομισιόν

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε σε αιχμές του Δημήτρη Παπαδημούλη για την παρουσία του σε εκδήλωση του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με tweet του κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν επειδή βρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση, γράφοντας: «Ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οφείλει δημόσιες εξηγήσεις για την συμμετοχή του σε εκδήλωση της νεολαίας του ακροδεξιού, με νεοφασιστικές ρίζες, κόμματος "Αδέλφια της Ιταλίας". 

Ποιόν εκπροσώπησε κ για ποιό σκοπό; Φέρνω το θέμα με ερώτηση μου στην Κομισιόν».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος σχολίασε δηκτικά στο Twitter: «Αγαπητέ Δημήτρη ελπίζω να μην καταγγείλεις και τον Ενρίκο Λέτα που συμμετείχε επίσης, αλλά και την Πρόεδρο σου Ρομπέρτα Μετσολα που συναντήθηκε μαζί τους στο Στρασβούργο. Καλό καλοκαίρι!».

Ο @MargSchinas , ως Αντιπρόεδρος της @EuropeanCommiss, οφείλει δημόσιες εξηγήσεις για την συμμετοχή του σε εκδήλωση της νεολαίας του ακροδεξιού, με νεοφασιστικές ρίζες, κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας». Ποιόν εκπροσώπησε κ για ποιό σκοπό; Φέρνω το θέμα με ερώτηση μου στην Κομισιόν:
left.gr
@leftgr
Σάλος από την παρουσία του Μαργαρίτη Σχοινά σε φεστιβάλ της νεολαίας της ιταλικής ακροδεξιάς left.gr/news/salos-apo
Αγαπητέ Δημήτρη ελπίζω να μην καταγγείλεις και τον Ενρίκο Λέτα που συμμετείχε επίσης, αλλά και την Πρόεδρο σου Ρομπέρτα Μετσολα που συναντήθηκε μαζί τους στο Στρασβούργο. Καλό καλοκαίρι ! secoloditalia.it/2022/07/meloni
vangelis demiris
@vangelisdemiris
Replying to @Marka2_
Φοβερή αποκάλυψη μετά από 8 μήνες. Ο Αντιπρόεδρος οντως συμμετείχε με 10αδες άλλους αξιωματούχους, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς από όλους τους χώρους ανάμεσα τους κι ο Ενρίκο Λέτα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας. Καλοκαιρινές ιστορίες.
85
Reply
Share


Ενώ και ο Βαγγέλης Δεμίρης, σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Σχοινά, έγραψε στο Twitter: «Φοβερή αποκάλυψη μετά από 8 μήνες. Ο Αντιπρόεδρος οντως συμμετείχε με 10αδες άλλους αξιωματούχους, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς από όλους τους χώρους ανάμεσα τους κι ο Ενρίκο Λέτα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας. Καλοκαιρινές ιστορίες».


epirusblog.gr
5 of 5
Πυρά Παπαδημούλη σε Σχοινά για παρουσία σε εκδήλωση κόμματος -Η αιχμηρή απάντηση του αντιπροέδρου της Κομισιόν
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5486907512721197976
item