Ομιλία Καραμανλή με αναφορές στις παρακολουθήσεις σε εκδήλωση μνήμης για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη

Στα Ανώγεια του Ρεθύμνου θα μιλήσει σήμερα στις 19.30 το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, συμμετέχοντας στην εκδήλωση μνήμης για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός θα ζητήσει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων για να μην υπάρχουν σκιές στον δημόσιο βίο, ενώ θα αναφερθεί εκτενώς στις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. 

Ο Κώστας Καραμανλής θα κάνει ειδική αναφορά στην διαδρομή του Κρητικού πολιτικού, με τον οποίο είχε στενή φιλική σχέση επί πολλά χρόνια. 

Ο κ. Καραμανλής θα επισημάνει τους «σταθμούς» της πορείας του, τις προτεραιότητες της πολιτικής που ακολουθούσε ως βουλευτής και υπουργός, το ενδιαφέρον και την αγάπη μου έδειχνε στον τόπο του προωθώντας λύσεις προόδου. 

«Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που ο γιατρός έφυγε από κοντά μας και το Δημοτικό Συμβούλιο των Ανωγείων αποφάσισε καθολικά, να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υπηρέτησε για δεκαετίες τον λαό και τίμησε την ψήφο των Ρεθυμνιωτών, βάζοντας την σφραγίδα του στην ανάπτυξη του τόπου. 

Πολλά από τα έργα που άλλαξαν το μέλλον του Νομού έχουν την σφραγίδα του», τονίζουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων, προσθέτοντας σε ανακοίνωσή τους ότι «σε όλη του την πορεία διακρίθηκε για την αγάπη του στην πρόοδο και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων».

Να σημειωθεί ότι στον μουσικό επίλογο της εκδήλωσης θα συνεργαστούν δυο σπουδαίοι μουσικοί, ο Μίνωας Μάτσας (σύζυγος της βουλευτού της ΝΔ, Όλγας Κεφαλογιάννη, κόρης του αείμνηστου πολιτικού) και ο Βασίλης Σκουλάς.

epirusblog.gr
5 of 5
Ομιλία Καραμανλή με αναφορές στις παρακολουθήσεις σε εκδήλωση μνήμης για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4058925556064690109
item