Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ (φωτο)

Μια φωτογραφία με ένα γυναικείο πόδι ήταν αρκετή για να αρχίσουν τον Ιούλιο οι ψίθυροι για το νέο… αμόρε του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είχε “ανεβάσει” κατά λάθος (;) την φωτογραφία με το πόδι της κοπέλας που ήταν η Τζόρνταν Οζούνα.

Ο Καρίμ που στη ζωή του αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα (είχε σχέσεις με την Ριάνα, την Τζένιφερ Μπαρτολί, την Αναλίσια Τσάβες, την Ουίτνι Τουλόι και την Ζαχία Ντεχάρ) είναι σε διάσταση με την Κόρα Γκοτιέ και με αποδείξεις πλέον είναι μαζί με την Αμερικανίδα!

βεα

Το 32χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ, που στο παρελθόν είχε σχέσεις με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον ράπερ Τάιγκα, αλλά και τον πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Γιουνές Μπιντζουμά, είναι πλέον το κορίτσι του Καρίμ. 

Ακόμη είχε σχέση και με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τριάδη.

iud_2

Το αποκάλυψε η ίδια με δύο φωτογραφίες στα stories του Instagram. Στη μια είναι στην αγκαλιά του Γάλλου και στην άλλη μιλάει μαζί του με βιντεοκλήση.

carim

Επιπλέον κυκλοφορούν και φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους σε σκάφος. Είναι γενονός ότι συναντήθηκαν και στις ΗΠΑ. Ο Καρίμ Μπενζεμά ταξίδεψε σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη μένει μόνιμα στην Αμερική.

Η Ρεάλ έπαιξε στις πόλεις του Λος Άντζελες, του Σαν Φρανσίσκο και του Λας Βέγκας, ενώ η Τζόρνταν βρέθηκε στις ίδιες πόλεις για να διαφημίσει κοσμήματα!

Η Τζόρνταν Οζούνα είναι εδώ και χρόνια μοντέλο ενώ στο παρελθόν είχε δουλέψει και ως σερβιτόρα στο Λας Βέγκας. Γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1990 στο Μέριλαντ και από μικρή ήθελε να γίνει μανεκέν.

Είναι μέλος τεσσάρων εταιρειών υψηλού κύρους: State Management, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management, The Salt Agency και γυρίζει τις ΗΠΑ με μια βαλίτσα για δουλειές.

Δουλεύει κυρίως στο Λας Βέγκας, στο Σαν Φρανσίσκο και στο Λος Άντζελες και ασχολείται με καλλυντικά, κοσμήματα και μαγιό. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram όπου έχει ξεπεράσει τους 350.000 ακόλουθους.


epirusblog.gr
5 of 5
Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8213992027154721763
item