Μπακογιάννη: Η αντιπολίτευση παρέβη κάθε αρχή και κανόνα στην επιτροπή Θεσμών

H αντιπολίτευση θέλει να μεγιστοποιήσει την υπόθεση των παρακολουθήσεων, αλλά είναι διαφορετικό να το μεγιστοποιήσουν μέχρι να παραβούν κάθε αρχή και κάθε κανόνα που διέπει τη λειτουργία των επιτροπών, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στο ραδιόφωνο του Σκάι: «Έχουμε απέναντι μας μία αντιπολίτευση, η οποία έχει αποφασίσει ότι αυτό είναι ένα θέμα. Το καταλαβαίνω, γιατί ήταν ένα λάθος της κυβέρνησης. 

Καταλαβαίνω, λοιπόν, ότι θέλουν να το μεγιστοποιήσουν, αλλά είναι διαφορετικό το να το μεγιστοποιήσουν από το να παραβούν κάθε αρχή και κάθε κανόνα ο οποίος διέπει τη λειτουργία των επιτροπών».

«Εγώ τα έχασα» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Συνεχίζοντας είπε: «Εγώ τα έχασα χθες. Έχεις μία επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Οι βουλευτές που μετέχουν πρέπει να υποσχεθούν ότι θα τηρούν το απόρρητο και αφού φύγουν από βουλευτές και βλέπω δημόσια δήλωση του κ. Κατρούγκαλου».

«Από ένα σημείο και πέρα, δεν έχουμε πλέον κανενός είδους τήρηση των κανόνων. Όμως, μία δημοκρατική πολιτεία λειτουργεί με κανόνες».


epirusblog.gr
5 of 5
Μπακογιάννη: Η αντιπολίτευση παρέβη κάθε αρχή και κανόνα στην επιτροπή Θεσμών
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 9153749560912026316
item