Έχει σώμα του ονείρου - Η Φαίη Ξυλά αναδεικνύει το πιο απλό μπικίνι με τις αναλογίες της

Σε διακοπές και σε πολύ χαλαρή διάθεση βρίσκεται η Φαίη Ξυλά, την οποία βλέπουμε να χαλαρώνει στην Κέρκυρα μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ηθοποιός είναι εμφανώς στα καλύτερά της, αφού ποζάρει με μπικίνι και ''κόβει'' την ανάσα.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Φαίη είναι μανούλα και παρ' όλα αυτά όποιος παρατηρήσει την παρακάτω φωτογραφία θα μείνει άφωνος, αφού οι ατέλειες είναι άφαντες και τα κιλά της σε πολύ καλή αναλογία με το ύψος της. 

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι δεν είχε φανταστεί να γίνει μητέρα, φαίνεται να της έχει βγει μόνο σε καλό.

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Φαίης Ξυλά

Φαίη Ξυλά - Σώμα

Το πρόσωπο με το οποίο της ''χρέωσαν''' σχέση

Το βράδυ της Πέμπτης 5/5 είδαμε τον Βασίλη Μίχα καλεσμένο στην εκπομπή night out και μεταξύ των δοκιμασιών που πέρασε έκανε πολύ αποκαλυπτικές δηλώσεις για την προσωπική του ζωή. 

Ο ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ''Έρωτας με διαφορά'' απάντησε δημόσια για τις φήμες, που τον ήθελαν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστρια του Φαίη Ξυλά.

Ο νεαρός αφού λοιπόν ξεκαθάρισε πως είχαν χημεία αλλά κυρίως επαγγελματική δεν είχε και δεν έχει θέμα με τις μεγάλες διαφορές ηλικίας ανάμεσα σε ζευγάρια. Μάλιστα τόνισε πως παρατηρεί να είναι τάση οι σχέσεις αυτές μιας και έχει συνάψει τέτοια σχέση και ο ίδιος.

«Με τη Φαίη Ξυλά τα δημοσιεύματα μας ήθελαν ζευγάρι. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά όχι κάτι παραπάνω. 

Η χημεία έμεινε στο γυαλί και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίσαμε πολύ κουλ. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τη δουλειά αυτή τη χάρηκα πάρα πολύ» είπε.

Στη συνέχεια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε αν θα έκανε κάτι με μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα με τον Βασίλη Μίχα να παραδέχεται: «Τα τελευταία 1-2 χρόνια, υπάρχει μια τάση προς τις μεγαλύτερες ηλικίες».

Tέλος, για το πως είναι τώρα η προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Μίχας είπε: «Είμαι πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι και εγώ καλύτερος και μπορώ να το μοιράζομαι. Είναι η προσωπική μου ζωή και την κρατάω προσωπική, Δε θα πω τίποτα άλλο γι΄αυτό τον άνθρωπο», είπε ο Βασίλης Μίχας.

epirusblog.gr
5 of 5
Έχει σώμα του ονείρου - Η Φαίη Ξυλά αναδεικνύει το πιο απλό μπικίνι με τις αναλογίες της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2162957284897663177
item