Άρτα: Συνελήφθη ο Αφγανός που μαχαίρωσε ομοεθνή του

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας ένας 32χρονος Αφγανός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος 26χρονου ομοεθνή του, το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στην πόλη της Άρτας...
Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όπου ο 32χρονος Αφγανός για άγνωστη αιτία καυγάδισε με 26χρονο ομοεθνή του μέσα στο σπίτι που μένανε μαζί. Τα αίματα άναψα και τότε ο 32χρονος πήρε ένα κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε τον συγκάτοικό του δύο φορές στην κοιλιά και τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα με σταθμό ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Άρτας και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως οι μαχαιριές προκάλεσαν βλάβες στο διάφραγμα, το συκώτι και τον πνεύμονα. 
Οι γιατροί μετά τις απαιτούμενες χειρουργικές ενέργειες και τη συρραφή, κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Ο  δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Άρτας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συνελήφθη ο Αφγανός που μαχαίρωσε ομοεθνή του
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8498726981873842390
item