Κένταλ Τζένερ: Κάνει μπάνιο σε… χρυσή μπανιέρα (φωτό)

Η Κένταλ Τζένερ άνοιξε το σπίτι της στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, για τις ανάγκες της εταιρείας της.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram η 43χρονη Κόρτνεϊ περιηγήθηκε στο μπάνιο της ετεροθαλούς αδερφής της και στο καθιστικό της κρεβατοκάμαρας.

Όπως φανερώθηκε μέσα από το βίντεο στο μπάνιο της Τζένερ δεσπόζει μία χρυσή μπανιέρα, στην οποία απολαμβάνει το μπάνιο της. 

Η 26χρονη ανέφερε ότι χρησιμοποιεί τη μπανιέρα, ώστε να κάνει εκεί τις ειδικές θεραπείες του προσώπου και του σώματός της.

Εκτός από την εντυπωσιακή μπανιέρα, το μπάνιο της διαθέτει επίσης και μία καμπίνα ντους με ατμό, διακοσμημένη με ευκάλυπτο.

Η αποκάλυψη της χρυσής μπανιέρας έρχεται λίγο καιρό αφότου τακτοποίηθηκε η υπόθεση, έπειτα από την εισβόλη ενός άγνωστου άνδρα στο σπίτι της.

Το δικαστήριο ενέκρινε τα περιοριστικά μέτρα, που είχε ζητήσει η Κένταλ Τζένερ εις βάρος του άνδρα και τα έθεσε σε ισχύ για τρία χρόνια.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η Τζένερ κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα φύλαξης και προστασίας της, θέλησε να εξασφαλίσει την ασφάλειά της.«Η Κένταλ αναβάθμισε τη φύλαξή της και έχει μια μεγάλη ομάδα ανδρών στην ιδιοκτησία της. 

Όλοι νιώθουν ότι χρειάζονταν μια μεγάλη παρουσία ασφάλειας, σε περίπτωση που κάτι αντίστοιχο συνέβαινε ξανά. Ήταν τρομακτικό και πολύ ανησυχητικό για όλους», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της.

epirusblog.gr
5 of 5
Κένταλ Τζένερ: Κάνει μπάνιο σε… χρυσή μπανιέρα (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5097114372986486342
item