Α.Χατζηανδρέου για Χ.Δάντη: «Δεν ακούω κανέναν – Επηρεάζει τη ζωή μου θετικά»

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, τα σχόλια για τα χρόνια που τους «χωρίζουν», αλλά και την αντίδρασή της όταν τον είδε μετά από έξι μήνες μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Μιλώντας σε περιοδικό η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε αρχικά, τι ξεχώρισε στον σύντροφό της.

«Στον Χρήστο με κέρδισε το πόσο αγνός και προσγειωμένος είναι. Δεν μου αρέσει η δηθενιά και είναι δύσκολο στο χώρο των “διασήμων” να μην υπάρχουν. 

Εκείνου του άρεσαν τα απλά. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής άλλωστε» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήξερα τραγούδια του, αλλά δεν είχε τύχει να τον ακούσω ποτέ σε live του» .

Στη συνέχεια και αναφορικά με τα σχόλια που ακούγονται για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Η σχέση μου με τον Χρήστο δεν επηρεάζει τη ζωή μου αρνητικά, ίσα ίσα από την αρχή που τον γνώρισα πετυχαίνω τους στόχους μου και βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς.

Δεν με στενοχωρεί τίποτα, δεν ακούω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του, το σωστό και το λάθος δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Είσαι κάπου, περνάς καλά, ζεις το τώρα».

Τέλος, θυμήθηκε την αντίδρασή της όταν τον είδε μετά από έξι μήνες που ήταν χώρια λόγω της συμμετοχής της στο Survivor. 

Σχετικά με αυτό, η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια είπε ότι: «Η πρώτη μου κουβέντα ήταν “δεν το πιστεύω, είσαι εσύ όντως ή είναι όνειρο;”. 

Νομίζω οι 6,5 μήνες είναι πολύ μεγάλο διάλειμμα για ένα ζευγάρι, αλλά νομίζω βγαίνοντας βλέπω ότι μας έκανε καλό».

epirusblog.gr
5 of 5
Α.Χατζηανδρέου για Χ.Δάντη: «Δεν ακούω κανέναν – Επηρεάζει τη ζωή μου θετικά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3362108717983271722
item