Διαδήλωση στη Βουλή υπέρ του νομοσχεδίου για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, με εργαζόμενους να διαδηλώνουν υπέρ της ψήφισής του.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να υπάρχουν συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις έξω από την ελληνική Βουλή, την ώρα που εντός του κτηρίου εξελίσσεται συζήτηση και ψήφιση νομοσχεδίου. 

Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο, αλλά συνέβη την Τετάρτη (31/8), είναι να πραγματοποιείται διαδήλωση υπέρ του νομοσχεδίου. 

Τις περισσότερες φορές οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται εκεί για να διαφωνήσουν, ωστόσο, αυτή τη φορά πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα στηρίζοντας το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Έζησα ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου από την πρώτη μέρα την περίοδο του Μνημονίου και υποστήριξα από την αρχή το Πρόγραμμα, αντιλαμβανόμενος ότι δεν υπήρχε δυστυχώς καμμία άλλη λύση. Είμαι Υπερήφανος που είμαι μέλος της Κυβερνήσεως που έδωσε τέλος σε αυτή την περιπέτεια!

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 20, 2022

"Ψηφίζουμε ΝΑΙ στον Νόμο", έγραφε ένα από τα πανό των συγκεντρωμένων, δείχνοντας έτσι τη στήριξή τους σε όλες τις αλλαγές και τις παρεμβάσεις που προωθούνται από το νομοσχέδιο του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, έτσι ώστε να σωθούν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και κατ' επέκταση πολλές θέσεις εργασίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Διαδήλωση στη Βουλή υπέρ του νομοσχεδίου για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4447880258433095196
item