Ελένη Βαΐτσου: Το άλμπουμ των καλοκαιρινών τους διακοπών λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή

Το φετινό καλοκαίρι για την Ελένη Βαΐτσου είχε πολλά ταξίδια, νέες εικόνες και επαφή με νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Μελίνας στην σειρά Μπρούσκο η οποία κατάφερε να σημειώσει τεράστια επιτυχία, λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην μικρή οθόνη, αποφάσισε να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμίζοντας τις μπαταρίες της και εξερευνώντας τον κόσμο.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, θα βρει την Ελένη Βαϊτσου σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς του OPEN “Η δική μας οικογένεια”. Μέχρι τότε όμως, η ίδια συλλέγει εμπειρίες και εικόνες από κάθε προορισμό που επισκέπτεται.

Μύκονος, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Τανζανία και Μπέβερλι Χιλς είναι μερικοί από τους προορισμούς που επισκέφθηκε η Ελένη Βαϊτσου που αγαπά τα ταξίδια και φροντίζει να πραγματοποιεί ένα σε κάθε ευκαιρία. 

Βέβαια, την ίδια ώρα που εκείνη εξερευνά τον κόσμο από άκρη σε άκρη φουντώνουν και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση.

Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αποστολάκη, οι φήμες θέλουν την Ελένη Βαϊτσου να είναι και πάλι ερωτευμένη αυτή τη φορά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, τον πρώην σύντροφο της Φαίης Σκορδά. 

Η κίνηση που πυροδότησε τις φήμες αυτές είναι οι κοινοί προορισμοί που επισκέφθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Βαΐτσου: Το άλμπουμ των καλοκαιρινών τους διακοπών λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5874742809428368893
item