Γιάννενα: Στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ και η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων

Με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. 

Το Νομαρχιακό τμήμα Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφάσισε την μίσθωση λεωφορείου για την μετάβαση στο συλλαλητήριο που θα γίνει μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα με κυρίαρχο αίτημα «Να ζούμε με αξιοπρέπεια από τον μισθό μας και την υπεράσπιση των κατακτήσεων μας».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για τους εργαζόμενους, αφού το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας εξανεμίζει τον μισθό τους και τους οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. «Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι. 

Δεν θα δεχτούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε εμείς τις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα, στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, στο ψωμί και σε όλα τα είδη λαϊκής ανάγκης», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ν.Τ. Ιωαννίνων. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά στο mail του Νομαρχιακού Τμήματος adedyioannina@yahoo.gr μέχρι 1/9/2022.epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ και η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5099340410276468536
item