Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη… χειρομαντεία – Δείτε τι σημαίνει κάθε γραμμή στο χέρι σας (φώτο)

Γνωρίζατε πως η παλάμη του χεριού σας μπορεί να «μιλήσει» για το τι θα συμβεί στη ζωή σας; 

Ο χειρομάντης Κρις Ρίλεϊ μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, ωστόσο παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να υπερηφανεύεται για το VIP πελατολόγιό του, συμπεριλαμβανομένης της Τζέμα Κόλινς.

​Ο ίδιος ανακάλυψε το ταλέντο του στην χειρομαντία στην ηλικία των 9 και συμβουλεύει, πως μαθαίνοντας σωστά την τεχνική, μπορείτε μόνοι σας να ανακαλύψετε χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Μάθετε να διαβάζετε την παλάμη του χεριού σας

Σύμφωνα με τον Κρις Ρίλεϊ, μια μικρή γραμμή ζωής στο χέρι δείχνει ότι είστε χαρακτήρας που επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους, μια μεγάλη γραμμή ζωής δείχνει ότι έχετε καλή υγεία, ενώ μια βαθιά γραμμή ζωής στην παλάμη του χεριού σας σημαίνει ότι θα αλλάξετε κατεύθυνση στη ζωή σας.

Στο μεταξύ, η γραμμή της καρδιάς μαρτυράει πολλά για την ερωτική σας ζωή ενώ η γραμμή του μυαλού δείχνει τις πνευματικές σας ανησυχίες.

Πώς να διαβάσετε τις γραμμές στην παλάμη σας

Ο Κρις Ρίλεϊ λέει: «Οι παλάμες του χεριού σας μπορούν να προβλέψουν πολλά για το μέλλον. Το πεπρωμένο είναι πολύ πιο εύκολο να το ανακαλύψετε από ό, τι νομίζετε».

Διαλέξτε χέρι

Για την ιστορία να πούμε πως οι περισσότεροι χειρομάντες υποστηρίζουν πως πρέπει να εξετάζεται το αριστερό χέρι για τις γυναίκες και το δεξί για τους άνδρες. Ωστόσο καλύτερα να εξετάσετε σε βάθος και τα δύο σας χέρια που θα μπορέσουν να σας αποκαλύψουν περισσότερα μυστικά.

Η γραμμή ζωής στο χέρι σας

Μπορείτε πολύ εύκολα να εντοπίσετε μόνοι τη γραμμή ζωής σας. Είναι εκείνη η γραμμή που εκτείνεται μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα και κινείται προς τον καρπό.

Εάν έχετε μια μακριά γραμμή ζωής, αυτό δείχνει ότι έχετε καλή υγεία και είστε ένα καλά ισορροπημένο άτομο. Δείχνει επίσης ότι είστε δυναμικός και αποφασιστικός χαρακτήρας που εργάζεται σκληρά για την επίτευξη των στόχων του.

Εάν πάλι η γραμμή ζωής σας είναι μικρότερη, αυτό δείχνει ότι εύκολα επηρεάζεστε από άλλους ανθρώπους και είναι επίσης πολύ εύκολο να σας ελέγξουν τα χειριστικά άτομα – που λίγο πολύ όλοι συναντάμε στη ζωή μας. 

Σημαίνει όμως επίσης ότι είστε πηγή σωτηρίας και υποστήριξης για τους φίλους γύρω σας και συχνά απευθύνονται σε εσάς για συμβουλές. Μάλλον επειδή βάζετε τελικά τους άλλους πάνω από τον εαυτό σας και τις δικές σας επιθυμίες.

Τι γίνεται όμως εάν η γραμμή ζωής σας έχει διαλείμματα, είναι δηλαδή κάπως διακεκομμένη ή κενά; Αυτό σημαίνει αγώνας στη ζωή και αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να είναι ο τρόπος ζωής, το μέρος ή μια νέα δουλειά.

​Τα διαλείμματα μπορεί επίσης να υποδηλώνουν συναισθηματικό τραύμα ή άγχος. Ωστόσο, εάν η γραμμή ζωής σας είναι καθαρή, τότε είστε ανεξάρτητοι και δυναμικοί και δεν τα βάζετε κάτω, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν είναι και οι πιο ευνοϊκές.

Εάν η γραμμή ζωής σας είναι διπλή ή εάν υπάρχουν περισσότερες από δύο γραμμές, τότε υπάρχουν και …πολλές έννοιες. Τέλος, μπορεί επίσης να δείχνει ότι αρνείστε να ασχοληθείτε με προηγούμενα ζητήματα της ζωή σας, με τα οποία ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε στο μέλλον.

Η γραμμή της καρδιάς στο χέρι

Η γραμμή της καρδιάς είναι αυτή που ξεκινά κοντά στο μεσαίο δάχτυλό και εκτείνεται προς το μικρό δάχτυλό του χεριού σας, φανερώνοντας πολλά για τα ζητήματα της καρδιάς, συναισθηματικά αλλά και σεξουαλικά.

Εάν η γραμμή της καρδιά σας είναι σχετικά κοντή και εκτείνεται μεταξύ του μεσαίου δάχτυλου και του δείκτη, τότε αυτό δείχνει ότι είστε ένα στοργικό άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για τους άλλους.

Ωστόσο, εάν η γραμμή της καρδιάς ξεκινά κάτω από το μεσαίο δάχτυλό, τότε είστε ένας φυσικός ηγέτης, με ισχυρό επιχειρηματικό μυαλό.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αν η γραμμή καρδιάς στο χέρι σας είναι μακριά και βαθιά σημαίνει πως έχετε έντονα ερωτικά βιώματα, ενώ αν είναι κοντή σημαίνει πως ελέγχετε τα συναισθήματά σας, ίσως μάλιστα και να τα καταπνίγετε. 

Άτομα επίσης με κοντή και ευθεία γραμμή καρδιάς είναι πιθανότερο να έχουν αυξημένες σεξουαλικές επαφές και τείνουν στα one-night-stands, παρά στις μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις.

Οι «πλευρικές» γραμμές στο χέρι σας

Εάν αναρωτιέστε πόσα παιδιά θα κάνετε στο μέλλον τότε και αυτή η απάντηση βρίσκεται στο …χέρι σας!

Κάντε μια γροθιά και κοιτάξτε στο πλάι του χεριού σας, εκεί όπου το μικρό δάχτυλό «τσαλακώνεται» στην παλάμη σας. Θα δείτε λοιπόν να ξεπροβάλλουν μικρές γραμμές. Ο αριθμός τους υποδεικνύει και τον αριθμό των παιδιών που θα κάνετε. Τέλειο;

Μεταφράζοντας τη γραμμή της μοίρας στο χέρι σας

Δεν μπορείτε πάντα να εντοπίσετε την γραμμή της μοίρας, αλλά συνήθως εκτείνεται από το κάτω μέρος της παλάμης σας προς τα πάνω, φτάνοντας συχνά στη μέση του χεριού. Είναι η γραμμή που δείχνει τα περισσότερα για την καριέρα και το μυαλό σας.

Εάν είναι αχνή ή δεν μπορεί να φανεί, τότε αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή να κάνετε μια δουλειά που δεν είναι ιδανική για εσάς. 

Μπορεί επίσης να χρειάζεστε απλά λίγο χρόνο μέχρι να ισορροπήσουν τα επαγγελματικά σας. Αν πάλι η γραμμή της μοίρας συμπίπτει με τη γραμμή της ζωής σας, τότε είστε άτομο αυτοδημιούργητο που σπάνια βασίζεται στην τύχη ή τη μοίρα.

Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι ότι αν κάποιος δε μπορεί να ξεχωρίσει τη γραμμή της μοίρας του, αυτό δείχνει πως η μοίρα του βρίσκεται εντελώς… στα χέρια του!

epirusblog.gr
5 of 5
Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη… χειρομαντεία – Δείτε τι σημαίνει κάθε γραμμή στο χέρι σας (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3416063134064240174
item