Άρτα: Νέες αποκαλύψεις από τη γυναίκα για το έγκλημα στην Άρτα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου από τον πρώην γαμπρό του στην  Άρτα.

Ο 29χρονος και η σύζυγός του χώρισαν συναινετικά, μετά από 2 χρόνια γάμου, στις 2 Αυγούστου.

Ο δράστης, ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, σύμφωνα με το Star είχε συμφωνήσει να βλέπει το παιδί τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη, βάζοντας όρο να μην είναι παρών, στις παραδόσεις του παιδιού σε αυτόν, ο πρώην πεθερός του.

Στη συμφωνία οριζόταν πως θα έβλεπε το αγοράκι είτε σε δωμάτιο του σπιτιού είτε στην αυλή.

Εκείνη την ημέρα, ο 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καυγάς μεταξύ τους.

Ο 29χρονος ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε: “Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;”.

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και εκεί ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στο πρώην ζεύγος. Τότε βγήκε ο πρώην πεθερός του και έγινε το κακό, αφού πρώτα ο 29χρονος είχε πάει και είχε πάρει το όπλο από το αυτοκίνητο.

Η πρώην σύζυγός του αναφέρει τα εξής στην κατάθεσή της για τη στιγμή της δολοφονίας: “Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου”. Από την άλλη, ο 29χρονος επιμένει πως δεν πυροβόλησε εναντίον της.

Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι το γιατί, ενώ πάει να επισκεφτεί το παιδί του, έχει μαζί του όπλο. Σε αυτό θα κληθεί να απαντήσει στον ανακριτή, όπως επίσης και το που και γιατί το πέταξε στη συνέχεια.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Νέες αποκαλύψεις από τη γυναίκα για το έγκλημα στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 256311614688132413
item