Άντζελα Γκερέκου: Έβγαλε τα μαύρα ρούχα ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 19 Ιουλίου από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα, στις 17 Ιουλίου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του αξέχαστου ερμηνευτή, Μαρία Βοσκοπούλου, να δίνουν το «παρών».

Αυτή την περίοδο η Άντζελα Γκερέκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, λίγο πριν την επιστροφή της στη «Γη της Ελιάς».

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία την είδαμε να ποζάρει πρώτη χωρίς μαύρα ρούχα μετά τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τον θάνατο του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου. Μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Γεμίζουμε μπαταρίες!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άντζελα Γκερέκου.

Μάλιστα, όταν μια ακόλουθος σχολίασε την επιλογή της ηθοποιού να φορέσει ένα χρόνο μαύρα ρούχα, η ίδια απάντησε: «Η καθεμιά μας έχει το δικό της τρόπο να πενθεί. Σημασία έχει πως νιώθεις μέσα σου αλλά και πως θέλεις εσύ να το εκφράσεις κι εγώ για να είμαι ειλικρινής το ήθελα».

 

Πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου είχε βρεθεί στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την δύσκολη περίοδο της ζωής της, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Με την βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας, προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά», είχε αναφέρει η Άντζελα Γκερέκου.

epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: Έβγαλε τα μαύρα ρούχα ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7231965670480286912

Τα καλύτερα

item