Κορίτσια προσοχή! Αν ψάχνετε το άλλο σας μισό έχετε περιθώριο μέχρι αυτήν την ηλικία!

Κορίτσια δείξτε προσοχή! Αν ψάχνετε το άλλο σας μισό έχετε περιθώριο να το βρείτε μέχρι αυτήν την ηλικία!

Η ζωή της καθεμιάς μας είναι διαφορετική. Οι βάσεις, οι αναμνήσεις, η ψυχοσύνθεση, οι προσδοκίες μας διαφέρουν. Και το εάν κάποια στιγμή θα βρούμε το έτερον ήμισυ και πότε ακριβώς, είναι θέμα προσωπικό. Πιο προσωπικό δεν γίνεται.

Μια έρευνα που έγινε όμως ρώτησε πάνω από 2.000 ανθρώπους για τη σχέση τους και συνέλεξε στοιχεία προς ανάλυση όπως πότε γνώρισαν τον αγαπημένο/την αγαπημένη τους, πότε είπαν σ’ αγαπώ, πότε ένιωσαν άνετα στη σχέση, και κατέληξαν, κατά μέσο όρο, στο ότι:

Μια γυναίκα βρίσκει τον αγαπημένο της ζωής της στα 25 ενώ ένας άντρας στα 28 του.

-Οι μισοί βρίσκουν το ταίρι τους γύρω στα 20

-Οι περισσότεροι περιμένουν 5 μήνες μέχρι να πουν σ’ αγαπώ και 6 μήνες μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους συρτάρι στο σπίτι του άλλου
-1 στους 3 περιμένει 1-2 βδομάδες μέχρι να πιαστεί χεράκι-χεράκι ενώ επίσης 1 στους 3 δίνει το πρώτο φιλί στο πρώτο ραντεβού, αν πάει καλά φυσικά
-Και το σeξ; 1 στους 5 περιμένει 1-2 βδομάδες για να συμβεί για πρώτη φορά
-Στον πρώτο χρόνο οι περισσότεροι αρχίζουν να μιλάνε για το μέλλον τους, στα 2 χρόνια προκύπτει αρραβώνας, στα 3 γάμος, και στα 4 χρόνια σχέσης το πρώτο παιδί

Διαβάζοντας τέτοιου είδους έρευνες, το μόνο που θέλεις είναι σίγουρα να μην ανήκεις στον μέσο όρο. Θέλεις να είσαι ξεχωριστή, έχεις ή όχι βρει το άλλο σου μισό!

Κορίτσια προσοχή! Αν θέλετε να γίνετε η απόλυτη γυναίκα στο κρεβάτι αυτά είναι τα μυστικά!

Αν θέλετε να γίνετε η απόλυτη γυναίκα στο κρεβάτι αυτά είναι τα μυστικά! Κορίτσια προσοχή, σας ενδιαφέρει σίγουρα!

Έχει πέσει η ζωή σας στο κρεβάτι σε μια ρουτίνα και έχει χάσει το πάθος και τη φλόγα της; Καιρός είναι να αναζωπυρωθεί αυτή η φλόγα. 

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, διαφορετικό και πικάντικο! Έφτασε η στιγμή να μάθεις ποιοι είναι οι τρόποι για να γίνεις το απόλυτο “πειραχτήρι” στο κρεβάτι! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Για αρχή να σου πω ότι όλες οι σχέσεις από ένα σημείο και ύστερα πέφτουν στην ρουτίνα και επέρχεται η βαρεμάρα. Είναι φυσιολογικό, αλλά αν θέλεις να ξεκολλήσετε από αυτήν τη φάση πρέπει λίγο να “πάρεις μπρος”. 

Οι άντρες λατρεύουν μια παθιασμένη γυναίκα, όμως ξετρελαίνονται με την γυναίκα πειραχτήρι. Την γυναίκα, δηλαδή, που θα τους ιντριγκάρει, θα τους ψήσει το ψάρι λίγο στα χείλη για αρχή και που μετά θα πάρουν τα σεντόνια φωτιά.

Προκειμένου να το καταφέρεις αυτό χρειάζεσαι μερικά tips. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και εφάρμοσε όσα σου ταιριάζουν περισσότερο!

Πως να ανάψεις έναν άντρα!

Προσδεθείτε

Πες του να σε δέσει και να σε κάνει ό,τι αυτός θέλει. Αν είναι δεκτικός μπορείς να τον δέσεις εσύ και να του κάνεις ό,τι θέλεις εσύ. Δεν χρειάζεται να πάτε σε shop για να προμηθευτείτε δέστρες και χειροπέδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραβάτες ή τη ζώνη από μπουρνούζια ή κορδέλες.

Πάρε την άδεια του συντρόφου σου και ξεκινήστε. Το καλύτερο είναι να του δέσεις τα μάτια γιατί με αυτόν τον τρόπο θα απομονώσεις μια αίσθηση και οι υπόλοιπες θα είναι σε εγρήγορση! Σκέψου την ένταση που θα έχει το φιλί σου ή η γλώσσα σου πάνω του!

Τρίψου πάνω του

Τα προκαταρκτικά μπορεί να μην τα έχεις σε εκτίμηση- όπως ο περισσότερος κόσμος για κάποιο λόγο- αλλά είναι το καλύτερο πείραγμα , που θα τον κάνει μπουρλότο. Την ώρα που τον φιλάς τρίψου πάνω του. 

Κόλλα τους μηρούς σου ανάμεσα στους δικούς του. Κάτσε πάνω του και καθώς τον φιλάς, χάιδεψε τον και κόλλησε το σώμα σου πάνω του. Τα προκαταρκτικά, ουσιαστικά, δεν είναι μόνο το να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας και τα δάχτυλα σας.

Γδύσου… λίγο

Για τον άντρα πολλές φορές το λίγο γυμνό, είναι πιο ερεθιστικό από το απόλυτα γυμνό. Φόρα, λοιπόν, ένα μακρύ μπλουζάκι που να φτάνει οριακά να καλύπτει τα οπίσθια σου, μη βάλεις εσώρουχα. 

Βάλε ένα μπλουζάκι ή φόρεμα που ο ένας ώμος να είναι έξω και να μην φαίνεται η τιράντα από το σουτιέν- μπορείς να φοράς ή και όχι. Κοινώς παίξε με την φαντασία του και μην του τα δίνει όλα έτοιμα στο πιάτο.

Ψιθύρισε του τι θέλεις

Πήγαινε δίπλα του την ώρα που κάθεται και χαζεύει στον υπολογιστή ή διαβάζει ή βλέπει τηλεόραση και ψιθύρισε του τι είναι αυτό που θέλεις να κάνετε. 

Αν είσαι πιο τολμηρή, μπορείς να του ψιθυρίσεις τι θέλεις να κάνετε ενώ είστε έξω για ποτό μαζί με την παρέα σας. Πίστεψε με, δε θα βλέπει την ώρα να σε πάει σπίτι και να σου κάνει την επιθυμία πραγματικότητα- αν δεν στην πραγματοποιήσει νωρίτερα σε κάποια τουαλέτα μαγαζιού!

Δείτε μια ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους

Ναι, οι ταινίες για ενηλίκους μπορούν να βοηθήσουν στο να μπει λίγο αλατοπίπερο στο κρεβάτι σας. 

Από τη μια γιατί θα ερεθίσει και τους δυο σας και θα θέλετε να κάνετε... κρεβάτι - ναι κρεβάτι, όχι έρωτα- και από την άλλη θα σας δώσει ιδέες για να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι καθόλου ντροπή να δείτε μια τέτοια ταινία μαζί.

Χρησιμοποιήσετε παιχνίδια

Πες ναι στα παιχνίδια και απόλαυσε το. Είναι μια κίνηση που σίγουρα θα κάνει τον σύντροφο να θέλει να παίξει μαζί σου και με τα νέα σου παιχνίδια. 

Εκτός αυτού, τα παιχνίδια σας θα κάνουν το κρεβάτι σας τον πιο καuτό παιδότοπο. Μια βόλτα στο shop και μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει.

Τόλμα το δημόσιο

Το λεγόμενο public "κρεβάτι" ερεθίζει πραγματικά όλες τις αισθήσεις. Έκρηξη αδρεναλίνης, μην τυχόν και σας πάρει κανένα μάτι και τρέχετε, η αίσθηση ότι κάνετε κάτι έξτρα ερεθιστικό και τέλειο και δεν είναι μέσα τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού. 

Σαν σωστό πειραχτήρι πρότεινε του να πάτε κάπου σχετικά απόμερα με το αμάξι και να κάνετε "κρεβάτι". Ή να πάτε στο παρκάκι της γειτονιάς ένα βράδυ για “ένα στα γρήγορα”. Δημόσιοι χώροι υπάρχουν άπειροι. Διάλεξε ένα και ψήστον.

Βάλε λίγη ένταση

Φώναξε λίγο, ξέδωσε, βγάλε όλη την ένταση σου. Έρευνες λένε ότι οι γυναίκες που έχουν υψηλά ντεσιμπέλ κατά τη διάρκεια του "κρεβατιού" και το ευχαριστιούνται περισσότερο, αλλά κάνουν και τον σύντροφό τους να θέλουν να την ικανοποιήσουν περισσότερο. 

Δεν χρειάζεται να σας ακούσει και όλη η πολυκατοικία και να φωνάζουν την αστυνομία- αν και αυτό έχει την δόση τρέλας του- αλλά μπορείς λίγο να αυξήσεις τους τόνους σου.

Έκπληξε τον

Καλώς ή κακώς μετά από ένα σημείο ξέρετε ο ένας τα κόλπα του άλλου. Βρες νέους τρόπους ή άλλαξε λίγο όσα κάνεις συνήθως. Μην του το ανακοινώσεις, απλά κάνε το. Μια τόσο μικρή αλλαγή που μπορεί να ανανεώσει πλήρως τη σχέση σας.

“Παίξετε” μόνοι σας, ο ένας μπροστά στον άλλο

Κάθισε τον σε μια καρέκλα, κάθισε και συ σε μια άλλη ή στο κρεβάτι και ξεκίνα να παίζεις με τον εαυτό σου. Παράλληλα ζήτα του να αρχίζει να παίζει και αυτός γιατί σε ερεθίζει να τον βλέπεις. 

Πίστεψε με όχι μόνο δε θα σου πει όχι αλλά πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις την πρόταση σου, θα έχει κατεβάσει ήδη τα παντελόνια. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι ακομπλεξάριστες και δεν έχουν θέμα να παίξουν με τον εαυτό τους μπροστά στον σύντροφο τους.

Μην κάνετε "κρεβάτι"

Μα καλά, θα μου πεις, τόση ώρα μου λες πως να γίνω το τέλειο πειραχτήρι και να τον ρίξω στο κρεβάτι, πως προκύπτει το να μην κάνουμε "κρεβάτι"; Πολλές φορές το μόνο που αρκεί για να τον προκαλέσεις είναι τα προκαταρκτικά. 

Το τρίψιμο που λέγαμε, το λίγο γυμνό. Γενικά, στους άντρες αρέσει να τους προκαλείς και αφήνοντας τον να περιμένει θα τον κάνει να θέλει να σε βάλει κάτω και σου “αλλάξει τα φώτα”.

Άσε για λίγο τον ρομαντισμό στην άκρη

Άσε τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο ωμά. Κάντε σ... και όχι έρωτα. Βγάλε το ρομαντικό κομμάτι από τη μέση και πες ότι είναι ένα one night stand. Αυτό που συμβαίνει στις σχέσεις είναι ότι υπάρχει ο ρομαντισμός και όλα είναι απλά, όμορφα και ωραία. 

Επίσης είναι η ρουτίνα που απλά είναι τα ίδια και τα ίδια. Όχι, ξέχνα το αυτό. Κάντε σ..., έντονο και παθιασμένο. Ε και λίγες μελανιές μετά αν προκύψουν, δε χάλασε και ο κόσμος.

Αυτοπεποίθηση

Αν θέλεις αν είσαι σωστό πειραχτήρι, τότε θα πρέπει να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου και να αφήσεις τα ταμπού σου και τις ανασφάλειες σου στην άκρη. 


Μπες στο πετσί του ρόλου και με απόλυτη αυτοπεποίθηση τρέλανε τον! Στο κάτω, κάτω της γραφής δεν υπάρχει καμιά ντροπή στο να θέλεις λίγο πιο kinky πράγματα.


epirusblog.gr
5 of 5
Κορίτσια προσοχή! Αν ψάχνετε το άλλο σας μισό έχετε περιθώριο μέχρι αυτήν την ηλικία!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1976635031821800189
item