Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα παιδιά της δεν θέλουν να τη δουν μετά τις γυμνές της φωτογραφίες, αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά στο επίκεντρο μετά τον σάλο με τις γυμνές φωτογραφίες της στο instagram. 

Ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν, “έσπασε” τη σιωπή του μιλώντας στην Daily Mail με την συνέντευξή του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως τα δυο τους παιδιά θέλουν πλέον να βλέπουν την μητέρα τους.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», εξήγησε και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της».

Αναφέρθηκε και στην κηδεμονία από τον πατέρα της λέγοντας πως επηρέασε τον ίδιο και τα παιδιά τους: «Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόμη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου».

Ο ίδιος σημείωσε πως το αγόρια αγαπούν τη μητέρα τους αφήνοντας αιχμές για τις γυμνές φωτογραφίες: «Προσπαθώ να τους εξηγήσω: “Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να εκφραστεί”. 

Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τους πειράζει. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Απάντησε μέσω instagram

Μετά τη δημοσιοποίηση των νέων αποσπασμάτων η τραγουδίστρια απάντησε για όλα όσα είπε ο Φέντερλαϊν, λέγοντας ότι έδωσε τα παιδιά στον ίδιο ύστερα από παρότρυνση της μητέρας της: «Με στενοχωρεί που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου.

Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. 

Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου… Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω.. Η μητέρα μου μου είπε “Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους” Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. 

Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.


epirusblog.gr
5 of 5
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα παιδιά της δεν θέλουν να τη δουν μετά τις γυμνές της φωτογραφίες, αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5716136251612224166
item